• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

28.01.2020

16:26

NEMA DOGOVORA SA AMERIMA! Iran jasan: NIKO NAS NEĆE PONIŽAVATI!

Vesti

NEMA DOGOVORA SA AMERIMA! Iran jasan: NIKO NAS NEĆE PONIŽAVATI!

Podeli vest

Iran ni pod kojim uslovima neće pristati na pregovore sa SAD posle ubistva generala Kasema Sulejmanija, rekao je vojni savetnik vrhovnog vođe Irana Husein Dehgan, a prenela je agencija „Tasnim“

- Iranska nacija ni pod kojim uslovima neće pristati na takva poniženja, ovaj narod neće pregovarati sa onima koji su izdali naređenje o ubistvu zvaničnika koji se nalazio u službenoj poseti drugoj zemlji - rekao je Dehgan, komentarišući izjavu Ministarstva spoljnih poslova Irana Muhameda Džavada Zarifa o mogućim pregovorima sa SAD nakon ubistva Sulejmanija.

Zarif je izjavio da "ne isključuje mogućnost održavanja pregovora" sa SAD, ukoliko Vašington promeni politiku i ukine sankcije Teheranu. Ministar je istakao da je Iran i dalje za pregovaračkim stolom, ali da je taj sto napustila Amerika.

OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB! Turska bez ustručuvanja mogućem napadu na njihove snage u Sirji: ODGOVORIĆEMO BEZ USTRUČAVANJA!

Američki predsednik Donald Tramp je nakon toga saopštio da Sjedinjene Američke Države neće ukinuti sankcije Iranu kako bi se pregovori nastavili.

Tenzije između SAD i Irana su dostigle vrhunac nakon što je u američkom vazdušnom napadu dronom ubijen iranski general Kasem Sulejmani, što je izazvalo raketni napad Irana na vojnu bazu u Iraku u kojoj su stacionirani američki vojnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija