• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Tanjug

30.01.2020

17:43

ZABELEŽENI PRVI SLUČAJEVI IZLEČENJA OD KORONAVIRUSA! Evo koje su KLJUČNE STVARI za oporavak, STRUČNJACI SAGLASNI!

Vesti

ZABELEŽENI PRVI SLUČAJEVI IZLEČENJA OD KORONAVIRUSA! Evo koje su KLJUČNE STVARI za oporavak, STRUČNJACI SAGLASNI!

Podeli vest

Kineske provincije i opštine objavile su danas da se više pacijenata zaraženih novim koronavirusom oporavilo i napustilo bolnice

Četiri pacijenta koji su bila zaražena virusom u istočnoj kineskoj provinciji Ðangsi oporavila su se i otpuštena su danas iz bolnica, dok je ranije izveštavano o oporavku tri slučaja, prenela je Sinhua.

Džang Vei, stručnjak iz provincijskog štaba za hitne slučajeve i prevenciju i kontrolu epidemije Ðangsija, izjavio je da je na osnovu analiza o izlečenim pacijentima, za oporavak ključno rano otkrivanje bolesti i pravovremeno lečenje.

SRPKINJA NEMA KORONAVIRUS, napustila karantin u Indiji!

Jugozapadna kineska provincija Sečuan izvestila je da se prvi pacijent u toj provinciji oporavio danas od nove upale pluća izazvane koronvirusom.

Sečuanska provincijska uprava tradicionalne kineske medicine saopštila je da je pacijent, po prezimenu Jang (34), bio izolovan i lečen u bolnici u gradu Čengdu 11. januara.

Jangu je dijagnostikovan koronavirus 10 dana kasnije.

On je bio lečen i tradicionalnom kineskom, ali i zapadnom medicinom tokom izolacije.

DVOJE HRVATA ZARAŽENO KORONAVIRUSOM?! Zarobljeni na kruzeru kod Rima

Pacijentkinja stara 57 godina izlečena je i otpuštena je danas iz bolnice u centralnoj kineskoj provinciji Hunan, koja se graniči sa provincijom Hubei, epicentrom epidemije.

U Pekingu se lekar, koji je bio zaražen novim koronavirusom nakon što je putovao u Vuhan, oporavio i napustio danas bolnicu.

To je bio peti slučaj u glavnom gradu Kine koji je izlečen i otpušten iz bolnice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija