• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2020

17:33

KINA DOBILA NOVOG MILIJARDERA! Dok svet očajava zbog koronavirusa, njemu baš dobro ide...

Vesti

KINA DOBILA NOVOG MILIJARDERA! Dok svet očajava zbog koronavirusa, njemu baš dobro ide...

Podeli vest

Kina, drugi najveći dom svetskih milijardera, dobila je novog bogataša čije je bogatstvo probilo granicu od jedne milijarde dolara

Novi kineski milijarder dolazi iz kozmetičke industrije.

Deonice "Proya Cosmeticsa" kojima se trguje na šangajskoj berzi krajem januara zatvorene na rekordno visokom nivou, što je pomoglo da se njen predsednik, Hou Junčeng, lansira u red najbogatijih ljudi na svetu. Proyina deonica je rekordnu sedmicu završila na nivou od 108,94 juana, dižući lično bogatstvo Junčenga na 7,9 milijardi juana ili 1,2 milijarde dolara.

Listirani tek u novembru 2017, prihodi i neto dobit Proye u prva tri kvartala 2019. bili su 2,1 milijarde juana odnosno 240 miliona juana, ili 306 miliona i 35 miliona dolara više nego godinu ranije. Najviše prihoda ostvarno je od Proyinig kozmetičkih brendova veoma popularnih među mladim ženama od 18 do 24 godine u kineskim gradovima trećeg i četvrtog nivoa po nivou razvijenosti.

Junčeng (56) osnovao je Proyu 2006. godine u provinciji Zejiang. Devedesetih godina prošlog veka je distribuirao domaće kozmetičke marke uključujući "Yue-Sai", čime je postavio temelje za prodaju proizvoda vlastitog brenda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija