• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.02.2020

23:20

ŠKOTSKI MINISTAR PEDOFIL! Veliki skandal u vladi u Edinburgu!

Vesti

ŠKOTSKI MINISTAR PEDOFIL! Veliki skandal u vladi u Edinburgu!

Podeli vest

Škotski ministar finansija Derek Mekej (42) okarakterisan je kao pedofil. On je juče podneo ostavku nakon što je objavljeno da je od prošlog leta slao nepristojne poruke dečaku od 16 godina.

Mekej, inače gej, za šest meseci dečaku je poslao više od 270 poruka na Fejsbuku i Instagramu, govoreći mu da je "sladak". Ministar je od dečaka, koji je u više navrata naglasio da ima samo 16 godina, tražio da njihova prepiska ostane između njih. Takođe, zvao je dete na ragbi utakmice i pričao mu kakve frizure voli.

OTKRIVAMO KAKO JE UHAPŠEN SRĐAN ŠVELJO ZBOG ZLOSTAVLJANJA MALOLETNIKA! Jezive fotografije objavio na Instagramu!

Foto: Informer DN

Dečak je izbegavao da odgovori na većinu poruka. Nakon što ga je Mekej pozvao na večeru, dečak mu je rekao da će njegova mama biti ljuta ako se nađe s njim. Međutim, ministar nije prestao da piše poruke. Dečak je na kraju morao da slaže da mu je brat povredio glavu samo da bi izbegao da se vidi s njim.

Poruke su, ipak, nastavile da stižu, te je dečak sve priznao majci. Ona je sve obelodanila u novinama, pozivajući šeficu škotske vlade Nikolu Stardžen da otpusti ministra pedofila.
Nakon što je Mekej otkriven, on je rekao da mu je žao zbog svega i podneo ostavku.
- Izvinjavam se dečaku i njegovoj porodici. Žao mi je što sam izneverio kolege i pristalice - naveo je Mekej, koji inače ima dva sina, a tek je 2013. javno priznao da je gej.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija