• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

08.02.2020

19:46

(VIDEO) AMERI, ČIME SE VI SLUŽITE! OVAKVU GLUPOST MOGU SAMO ONI DA SMISLE! Američki helikopter Bell 360 "uništio" ruski S-400!

Vesti

(VIDEO) AMERI, ČIME SE VI SLUŽITE! OVAKVU GLUPOST MOGU SAMO ONI DA SMISLE! Američki helikopter Bell 360 "uništio" ruski S-400!

Podeli vest

Američka kompanija Bell Helicopters u provokativnom videu demonstrira kako njihov najnoviji model helikoptera Bell 360 uništava ruski sistem protivvazdušne odbrane S-400

Sudeći prema navedenom videu, zaista je u pitanju sistem protivvazdušne odbrane S-400.

Ovaj video je već pokrenuo mnoga pitanja među ruskim i američkim stručnjacima, jer obe strane znaju da su sposobnosti ruskih sistema protivvazdušne odbrane, čak i na relativno maloj udaljenosti od napadačkog helikoptera Bell 360 Invictus, prilično ozbiljne i helikopter bi bio uništen na više od 50 km od lokacije sistema.

- U videu, helikopter za izviđanje i borbu leti iznad neravnog terena, a zatim lansira raketu nad konvojem koji dočarava siluete sistema protivvazdušne odbrane, koji neverovatno liče na ruske sisteme S-400 Triumf.

Raketna eksplozija iz američkog helikoptera uništava radare i dva lansera. SAD negativno reaguju na kupovinu ruskog sistema protivvazdušne odbrane u svetu. Sistem S-400 su već kupile Turska, Kina i Indija, izveštava RenTV.

BRISEL PRELOMIO, MILO JE BIVŠI! EU odavno traži način da se reši Đukanovića, POVOD IM JE DAO SAM REŽIM U PODGORICI kada je krenuo u otmačinu svetinja SPC!

Stručnjaci takav video snimak nazivaju provokativnim, primećujući da u Sjedinjenim Državama ruske sisteme smatraju veoma opasnim i ne pokušavaju da im se približe ni na nekoliko stotina kilometara - jedini izuzetak su obaveštajni avioni koji pokušavaju da odrede frekvencije ruskih sistema.

- Takvi "crtani filmovi" uopšte ne otkrivaju sposobnosti američkih helikoptera. Da li da podsetim američke "kolege" da je pristup položajima S-400 pokriven sistemima protivvazdušne odbrane poput "Tor", "Pancir-S" itd - rekli su neki ruski specijalci.

Pojedini turski vojni inženjeri i specijalci su pre nekoliko dana objavili izveštaj o tome da ruski sistem S-400 ima nekih problema kada se vazdušni cilj nalazi na nadmorskoj visini od jednog kilometra.

EU UDARILA KONTRU AMERIMA I TRAMPU, SRBIJA IZMEĐU "ČEKIĆA I NAKOVNJA", ČEKA NAS TEŠKO VREME! Lajčak će na KiM raditi što mu narede Merkel i Makron!

Prema njihovim rečima, kada se vazdušni cilj nalazi na pomenutoj nadmorskoj visini efektivni domet njegovog otkrivanja i uništavanja iznosi samo 70-180 kilometara, a kada je cilj na nadmorskoj visini manjoj od jednog kilometra, govorimo o poraznim aerodinamičkim ciljevima udaljenim samo nekoliko desetina kilometara.

Pogledajte i 10 najmoćnijih jurišnih helikoptera na svetu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 4 godine

Naša mašta može svašta ... Zaigrali se ameri video igrica i zamislili da su još uvek svemogući a pobegli su iz Sirije glavom bez obzira kad je Rusija nedavno instalirala S-400 posle onih napada na vojnu bazu. Oni bi siigurno voleli da je ta video igrica istinita ali ...

Marko

pre 4 godine

Jeste realni brate, nula bodova. Toliko ste pristrani da se dezinformer uopće ne isplati čitati. Lažete sto posto.

dragan Dubonjac

pre 4 godine

Pa zašto čitaš ovaj portal , ako misliš da je pristrasan ?? Iz tvog komentara se da naslutiti da si ti na drugoj strani pristrasan !?

PANTELIJA

pre 4 godine

Па зашто га УОПЋЕ читаш, ако су ПРИСТРАНИ? Ево будите РЕАЛНИ па покушајте.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija