• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

10.02.2020

14:26

MASOVNA OTPUŠTANJA U KINI ZBOG KORONAVIRUSA! Predsednik Si Đinping najavio da će to sprečiti

Vesti

MASOVNA OTPUŠTANJA U KINI ZBOG KORONAVIRUSA! Predsednik Si Đinping najavio da će to sprečiti

Podeli vest

Kineski predsednik Si Ðinping izjavio je danas da će vlada sprečiti masovna otpuštanja do kojih je došlo zbog izbijanja koronavirusa

Si je to rekao prilikom obilaska lokalne bolnice u Pekingu koja nudi lečenje pacijentima sa koronavirusom, a tom je prilikom razgovarao putem video linka sa medicinskim osobljem u Vuhanu, prenosi AP.

DRAMATIČNO! KORONAVIRUS SMRTONOSNIJI OD SARSA! Broj žrtva porastao na 811!

Foto: Pang Xinglei/Xinhua via AP

Si je prilikom obilaska bolnice nosio zaštitnu masku, a na ulasku mu je jedan od radnika proverio temperaturu.

Kako se navodi, Si je rekao da će Kina težiti da ispuni svoje ekonomske i društvene ciljeve za ovu godinu i da se ekonomski prilagode kako bi se umanjio uticaj virusa.

Foto: Pang Xinglei/Xinhua via AP

Prema njegovim rečima, Kina bi mogla da dobije bitku sa koronavirusom, a vlada će preduzeti odlučnije mere na sprečavanju širenja bolesti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija