• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

11.02.2020

16:20

TURSKI MEDIJI TVRDE: Ankara šalje naoružanje NA GRANICU SA SIRIJOM!

Vesti

TURSKI MEDIJI TVRDE: Ankara šalje naoružanje NA GRANICU SA SIRIJOM!

Podeli vest

Ankara je poslala 43 vagona sa oklopnim vozilima i municijom u grad Iskenderun, koji se nalazi na granici sa Sirijom, saopštio je turski list "Milijet“

- U grad Iskenderun, koji se nalazi u provinciji Hataj, železnicom su prevezena 43 vagona sa oklopnim vozilima i municijom, koji će biti raspoređeni među pograničnim jedinicama - piše list.

U tursku provinciju Hataj, koja se nalazi na granici sa sirijskim Idlibom, redovno pristižu kolone sa specijalnim snagama, oklopna vozila i municija, ističe "Milijet".

PANIKA! RUSKI SATELIT ISPUSTIO RAKETU VELIKE BRZINE! Amerikanci: Svemirske aktivnosti se pretvorile u ratnu zonu

Pored toga, iz grada Šanlijurfa uputio se konvoj u pravcu tursko-sirijse granice, koji čini 50 jedinica vojne tehnike.

Ranije je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio da je pozvao svog ruskog kolegu Vladimira Putina da izvrši pritisak na predsednika Sirije Bašara Asada, kako bi sirijska vojska prekinula sa napadima u provinciji Idlib i udaljila se od turskih osmatračnica do kraja februara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija