• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

11.02.2020

16:23

(FOTO) RIĐOKOSE BLIZNAKINJE stalno dobijaju PRETNJE SMRĆU, a ovo je razlog LINČA kojem su izložene!

Vesti

(FOTO) RIĐOKOSE BLIZNAKINJE stalno dobijaju PRETNJE SMRĆU, a ovo je razlog LINČA kojem su izložene!

Podeli vest

Riđokose bliznakinje iz Danske, koje love sa ocem otkako su imale 10 godina, dobile su pretnje smrću od strane aktivista za prava životinja zbog krvavih fotografija iz lova objavljenih na društvenim mrežama

Rike i Trine Džejkobsen (26), medicinska sestra i fizioterapeut, nakon što su godinama lovile sa ocem, dobile su licencu za lov i pokrenule kanal na Instagramu pod nazivom "Hunt & Hike".

Na stranici dele fotografije ulovljenih "trofeja", od patki i fazana, preko jelena do divljih svinja.

 

 

Na nekim fotografijama vidi se oružje, krvavi noževi nakon lova, dok sestre poziraju pored ulovljenog plena. Zbog fotografija i priča iz lova sestre su počele da primaju pretnje smrću i da trpe onlajn nasilje.

- Jednom mi je muškarac rekao da mogu da "doživim istu sudbinu kao jadne životinje koje ubijam" - rekla je Rike.

 

 

Uprkos brojnim pretnjama riđokose sestre ne planiraju da prestanu da pune svoj zamrzivač kvalitetnim mesom.

- Ne postoji ništa bolje nego kada pojedete biftek koji ste sami nabavili lovom. Lov vam daje najsvežije i najzdravije meso. Zbog toga i mi lovimo - rekla je Trine.

Lov i spremanje mesa sestre su opisale kao "prijatno iskustvo", dodajući da je to učvrstilo njihovu vezu kroz "nezaboravno iskustvo".

 

 

- Najbolja stvar kod lova ili bilo koje druge avanture je da što to radite sa osobom koju volite. Nas dve smo bliske, a ovo nas je još više zbližilo - dodala je Trine.

Prema Rikeinom priznanju, uprkos nasmejanim fotografijama, nije retkost da lovci osećaju kajanje zbog ubistava.

- Poštujemo sve životinje i divlji svet, iako idemo u lov. Divlje životinje ubijamo i jedemo, ali ih poštujemo. Svaki put kada ubijemo, zahvalimo na toj mogućnosti - dodala je Rike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija