• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

11.02.2020

16:35

NATO JE U STANJU "MOŽDANE SMRTI", STOLTENBERGOVA IZJAVA JE TO DOKAZALA! Zaharova bez dlake na jeziku: ONI SU SILA BEZ RAZUMA!

Vesti

NATO JE U STANJU "MOŽDANE SMRTI", STOLTENBERGOVA IZJAVA JE TO DOKAZALA! Zaharova bez dlake na jeziku: ONI SU SILA BEZ RAZUMA!

Podeli vest

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga da je situacija oko Sporazuma o likvidaciji raketa malog i srednjeg dometa ujedinila zemlje Alijanse, rekavši da su te reči još jedan dokaz da je NATO u stadijumu „moždane smrti“

- Gospodin Stoltenberg nas je ovom izjavom još jednom uverio u to da je NATO u stadijumu moždane smrti i da je ostala samo sila koja bez ikakvog razuma sve uništava - napisala je Zaharova na svom profilu na Fejsbuku.

Prethodno je Stoltenberg ocenio da je obustava primene Sporazuma o likvidaciji raketa malog i srednjeg dometa negativna pojava, ali da je naglasila važnost uloge NATO-a, jer kada je „Rusija pre mnogo godina počela da krši odredbe tog dokumenta, Alijansa je počela sa konsultacijama unutar članica“.

PANIKA! RUSKI SATELIT ISPUSTIO RAKETU VELIKE BRZINE! Amerikanci: Svemirske aktivnosti se pretvorile u ratnu zonu

- NATO je postao platforma koja nas je ujedinila, kako bismo pronašli izlaz iz situacije i našli način kako da odreagujemo na poteze Rusije - dodao je.

Podsetimo — Zaharova je, komentarišući izjavu Stoltenberga, upotrebila reči francuskog predsednika Emanuela Makrona, kada je ocenio da je NATO na samrti, tačnije da se nalazi u stanju "moždane smrti".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joca

pre 4 godine

Pa danas Makedonija ratifikovala sporazum jos zanjih spanija i mi okruzeni NATO-m, izgleda da nisu mrtvi toliko koliko bi Zaharova zelila...nego mene brine nesto drugo, ako su pri kraju sa makednijom, ko jos ostaje , jedino mi, sve mi se cini da ce se NATO orlusine baciti svom snagom na nasu malu Srbijicu a onda jao nama...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija