• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

12.02.2020

11:38

SRPKINJA PRETUČENA I OSTAVLJENA U LOKVI KRVI NA ULICI U PARIZU! Sve gledale njena majka i ćerka, hitna pomoć nije došla!

Vesti

SRPKINJA PRETUČENA I OSTAVLJENA U LOKVI KRVI NA ULICI U PARIZU! Sve gledale njena majka i ćerka, hitna pomoć nije došla!

Podeli vest

Srpkinja A.V. objavila je na Fejsbuk profilu da je sinoć oko 22h brutalno napadnuta dok je stajala na semaforu na raskrsnici u mestu Stan u predgrađu Pariza gde živi veliki broj doseljenika

Kako navodi portal "Svi Srbi u Parizu", ona je napisala da, dok je bila za volanom automobila u kom su na zadnjem sedištu sedele njena ćerkica i majka, dva muškarca su joj razbila glavu da bi joj ukrali tašnu.

Ona je navela i da su napadači prethodno polomili staklo automobila, a jedno parče stakla završilo je u oku Srpkinje.

DEČAK SRBIN U PARIZU BRUTALNO PRETUČEN JER JE ODBIO DA SKINE KRST! Da je ne daj Bože dete u Beogradu prebijeno zbog lančića sa polumesecom, SRBIJA BI BILA RAZAPETA...

Foto: Public

SRPSKI DEČAK NIJE DAO NA SVOJ KRST UPRKOS BATINAMA, posle napada dobio specijalni POKLON IZ HILANDARA!

Kako se navodi, mala devojčica bila je u potpunom šoku dok je A. V. pokušavala da se odbrani od napadača i sačuva torbu. Prema priči, krv je letela na sve strane, a napadači su pobegli prema obližnjim zgradama pošto nisu uspeli da je opljačkaju.

Prema objavi, A. V. je pozvala Hitnu pomoć, ali pošto medicinska ekipa nije došla na lice mesta, otišla je sama u bolnicu. Navodno je pozvala i policiju, ali "je nisu uzeli za ozbiljno".

Povređena Srpkinja napisala je u postu da želi da napadači "umru sporom i bolnom smrću, i da njihove majke, sestre, tetke, rođake prođu kroz šta je prošla ona". Takođe, izrazila je nadu da će "napadači sledeći put naleteti na naoružanog Jugoslovena".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Da su naleteli na "naoružanog Jugoslovena", sve novine u Francuskoj bi pisale o "divljaku sa balkana" a policija bi došla u roku od 2 minuta.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija