• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

13.02.2020

16:34

DOK SAM JA PREDSEDNIK, RODITELJI ĆE SE ZVATI MAMA I TATA! Putin bez dileme: ZNA SE ŠTA JE BRAK!

Vesti

DOK SAM JA PREDSEDNIK, RODITELJI ĆE SE ZVATI MAMA I TATA! Putin bez dileme: ZNA SE ŠTA JE BRAK!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da sve dok on bude predsednik države, u Rusiji će se roditelji zvati mama i tata, a ne roditelj br. 1 i roditelj br. 2.

- Dok sam ja na čelu države, kod nas neće biti ’roditelj br. 1‘ i ’roditelj br. 2‘ — biće mama i tata - poručio je Putin na sastanku sa radnom grupom koja priprema ustavne izmene.

Takođe, pozdravio je predlog da u Ustav bude uvedena stavka o podršci porodici, s tim što je potrebno da se razmisli o formulaciji.

MAKRONOVA TAKTIKA ZA RUSIJU! "Nisam naivan, ali situacija nalaže politički dijalog s Moskvom!"

Poslanica Olga Batalina predložila je na sastanku da se u Ustav unesu i ovlašćenja vladi za podršku, jačanje i zaštitu porodice i tradicionalnih porodičnih vrednosti.

Treba precizirati neke stvari, rekao je Putin na sastanku.

- Brak je zajednica muškarca i žene, a s porodicom je malo drugačije. Ideja je ispravna i treba je podržati, samo treba razmisliti o formulacijama - rekao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija