• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

15.02.2020

16:49

SIRIJSKA VOJSKA OPKOLILA TURSKE OSMATRAČICE U IDILBU! Erdogan preti: NEĆEMO SEDETI SKRŠTENIH RUKU!

Vesti

SIRIJSKA VOJSKA OPKOLILA TURSKE OSMATRAČICE U IDILBU! Erdogan preti: NEĆEMO SEDETI SKRŠTENIH RUKU!

Podeli vest

Turska neće ostaviti bez odgovora to što je sirijska vojska opkolila turske osmatračnice u Idlibu, izjavio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, a prenosi televizija NTV.

- Sile režima (Bašara Asada) počele su da opkoljavaju osmatračnice turske vojeke u idlibskoj zoni deeskalacije. Ankara ne može sedeti skrštenih ruku i preduzeće neophodne mere - rekao je Erdogan novinarima u povratku iz Pakistana.

Ranije je bilo saopšteno da Turska prebacuje u zonu deeskalacije u sirijskom Idlibu ljudstvo, naoružanje i vojnu tehniku, a značajan deo te tehnike odlazi militantima Nusra fronta.

 

SKANDAL! NASLEDNICA ANGELE MERKEL OPTUŽILA RUSIJU ZA SVA ZLA U EVROPI: Napadaju nas, I RUŠE TERITORIJALNI SUVERINITET DRŽAVA!

U međuvremenu su predsednici Turske i SAD Redžep Tajip Erdogan i Donald Tramp razgovarali telefonom o situaciji u Idlibu, saopštila je administracija predsednika Turske.

- Dva predsednika su se složila da su nedopustivi napadi sirijskih snaga u Idlibu i razmenili mišljenje na koji način bi se mogla okončati kriza - navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
paki

pre 4 godine

A šta ćete gospodo turci sa vojnim prisustvom u stranoj zemlji? Koliko znam, Sirija nije vaša zemlja. Da vas sada napucaju rusi u Ankari, Izmiru i ostalim gradovima, da vam ubiju 30 i više hiljada ljudi, i onda kažu da će vojno reagovati ako vi krenete da se branite, hoćete li reći da treba da se održava primirje, ili ćete gledati da ruse svim silama isterate iz svoje teritorije? Ne budite bezobrazni, ne isplati vam se. Raz..baće vas rusi kao što i zaslužujete

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija