• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

15.02.2020

17:03

OD KRAJA DRUGOG SVETSKOG RATA ČOVEČANSTVO NIJE BILO OVAKO UGROŽENO! Lavrov o današnjoj situaciji: Međunarodni odnosi SU VARVARIZOVANI!

Vesti

OD KRAJA DRUGOG SVETSKOG RATA ČOVEČANSTVO NIJE BILO OVAKO UGROŽENO! Lavrov o današnjoj situaciji: Međunarodni odnosi SU VARVARIZOVANI!

Podeli vest

Od kraja Drugog svetskog rata čovečanstvo nije bilo tako ugroženo pretnjama i rizicima kao danas, ocenio je danas na bezbednosnoj konferenciji u Minhenu ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov

TAS S prenosi da je Lavrov upozorio da danas u svetu nedostaje zajedništvo u borbi protiv pretnji i rizika kakve svet nije video od kraja Drugog svetskog rata.

- Serija strateških sporazuma o bezbednosti i neširenju nuklearnog naoružanja demontrira se pred našim očima, smanjen je prag za upotrebu nuklearnog naoružanja, multipliciraju se regionalna krizna žarišta, a norme međunarodnog prava izlažu se podrugivanju - rekao je Lavrov.

SKANDAL! NASLEDNICA ANGELE MERKEL OPTUŽILA RUSIJU ZA SVA ZLA U EVROPI: Napadaju nas, I RUŠE TERITORIJALNI SUVERINITET DRŽAVA!

On je dodao da se to pre svega odnosi na nasilno mešanje u unutrašnja pitanja suverenih zemalja, nelegalne sankcije i protekcionističke mere kojima se nipodaštavaju svetsko tržište i globalna trgovina".

- Međunarodni odnosi varvarizovani su do te mere da narušavaju elementarni modus ljudskosti - istakao je šef ruske diplomatije.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija