• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

18.02.2020

09:01

LJUBAV JAČA OD KORONAVIRUSA! Mladi Rus i Ruskinja evakuisani iz Vuhana upoznali se i zaljubili u karantinu!

Vesti

LJUBAV JAČA OD KORONAVIRUSA! Mladi Rus i Ruskinja evakuisani iz Vuhana upoznali se i zaljubili u karantinu!

Podeli vest

Ina i Danil sreli su se kao u filmu, dok su čekali avion za evakuaciji na aerodromu u Vuhanu

Rusija je početkom ovog meseca evakuisala 140 svojih građana iz kineskog grada Vuhana, epicentra koronavirusa, i prebacila u karantin na kliniku u sibirskom gradu Tjumen. Kako navodi portal "The Moscow Times", u periodu kada su bili izolovani od ostatka sveta, dvoje osamnaestogodišnjaka - Ina Savinčeva i Danil Parfenovič povezali su se jedno sa drugim, umesto da se okrenu društvenim mrežama kako bi ostali povezani sa prijateljima, voljenim osobama i drugim ljudima koji se nalaze u karantinima širom sveta.

Njih dvoje su se, baš kao u nekom fimu, upoznali dok su čekali avion za evakuaciju na aerodromu u Vuhanu.

Savinčeva je radila u Kini kao novinarka, a Parfenovč je tamo studirao. Ubrzo su započeli razgovor, otkrivši zajedničku ljubav prema muzici i tehnologiji, ali i hemiju između njih dvoje.

- Govorila mi je o muzici, a ja sam njoj pričao o skulpturama i lepim planovima za život, a u očima su nam se pojavile iskre i naša srca su počela brže da kucaju kada čim bismo se ugledali - rekao je Parfenovič.

BRITANSKI MI6 DONEO KORONAVIRUS U VUHAN DA SRUŠI SIJA! Ruski ekspert tvrdi: Dvojica obaveštajaca i lekar sleteli u Kinu, ZAVERA IMA 5 CILJEVA!

Mladić je naveo da lekari iz karantina nemaju nikakve zamerke na njihovu vezu, ali budući da je Savinčeva izolovana jer se razbolela od druge bolesti, Parfenovič poslednjih dana nije mogao da je vidi, pa su Dan zaljubljenih proveli odvojeno.

Kupio joj je narukvicu koju su joj doktori dostavili.

- Želeli smo da budemo zajedno za Dan zaljubljenih, ali nažalost nije tako ispalo... ipak, zadovoljni smo svim drugim stvarima - rekao je.

Zbog zdravstvenog stanja Savinčeva nije mogla da razgovara sa novinarima, ali se pokazalo da je negativna na koronavirus. Par očekuje da će biti pušten u narednim danima, a Parfenovič kaže da planiraju da ostanu u Tjumenu i da zajedno istraže grad nakon što izađu.

KIM POGUBIO FUNKCIONERA KOJI JE NAPUSTIO KARANTIN?! Zvaničnik Severne Koreje tragično završio pošto se oglušio o naredbu vrhovnog vođe povodom KORONAVIRUSA!

Nakon toga, nije jasno kako će se njihova veza odvijati. Savinčeva je poreklom iz oblasti Kirov u centralnoj Rusiji, dok je Parfenovič iz sibirskog grada Krasnojarsk koji je udaljen oko 3.200 kilometara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija