• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

20.02.2020

12:22

INCIDENT U SIRIJI! Rusi dali gas da prestignu Amere, a onda se oklopnjak SAD zaleteo u njih! Evo gde su i kako završili! (VIDEO)

Vesti

INCIDENT U SIRIJI! Rusi dali gas da prestignu Amere, a onda se oklopnjak SAD zaleteo u njih! Evo gde su i kako završili! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski mediji objavili su video na kome je zabeležen incident između ruske i američke vojske na putevima grada Kamišli u Siriji

Na snimku se vidi kako jedno vozilo, iz koga je snimano, sustiže kolonu ruskih vozila, među kojima je i oklopno vozilo "Tigar". Ispred njih su dva oklopna vozila američke vojske a u jednom momentu "Tigar" pokušava da prestigne američko vozilo. Međutim, ono mu blokira prolaz i izgurava ga u polje, nakon čega se oba automobila zaustavljaju.

Centralna komanda SAD odbila je da komentariše događaj.

"Mogu da kažem da nastavljamo tesnu saradnju sa ruskom vojskom kada je reč o sprečavanju sukoba. To je u osnovi efikasno za deeskalaciju napetosti", rekao je portparol Centralne komande Vilijam Urban.

Iz Ministarstva odbrane Rusije se za sada niko nije oglasio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija