• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.02.2020

22:13

MAKRON I MERKEL HITNO ZVALI PUTINA! Idilb glavna tema!

Vesti

MAKRON I MERKEL HITNO ZVALI PUTINA! Idilb glavna tema!

Podeli vest

Lideri Nemačke i Francuske pozvali su danas ruskog predsednika Vladimira Putina da bi izrazili svoju zabrinutost humanitarnom situacijom u sirijskom regionu Idlib i pozvali na okončanje tamošnjeg sukoba, izjavio je nemački portparol

Nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron razgovarali su telefonom s ruskim liderom tokom samita Evropske unije u Briselu, javlja Rojters.

NISMO TRAŽILI NAORUŽANJE OD AMERA! Turska demantovala glasine: TO NIJE TAČNO!

- Oboje su jasno rekli koliko su zabrinuti zbog katastrofalne humanitarne situacije ljudi u sirijskoj provinciji Idlib - rekao je portparol. "Oboje su zahtevali momentalni prekid borbi i mogućnost humanitarne pomoći za ljude."


On je preneo i da su lideri Putinu rekli da su voljni da se sastanu sa njim i turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom kako bi postigli političko rešenje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija