• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

25.02.2020

15:06

NE PITAJU KOLIKO KOŠTA! U Italiji nestaju i firmirane zaštitne maske

Vesti

NE PITAJU KOLIKO KOŠTA! U Italiji nestaju i firmirane zaštitne maske

Podeli vest

Kreatori visoke mode izbacili su zaštitne maske sa logom njihovih modnih kuća, a među njima su Fendi, Guči i Versaće, pa se tako Fendi svilena, smeđe- crna maska protiv zagađenja sa globalno prepoznatljivom logom kompanije prodaje po ceni od 260 evra

Jedna od najluksuznijih njujorških prodavnica "SaksFifthAvenue" tu masku koja je deo kolekcije proleće leto 2020, prodaje za 220 dolara, a iz Srbije je moguće naručiti i online.

Fendi maska je na nekim italijanskim sajtovima rasprodata, što pojedini mediji vide kao posledicu panike zbog koronavirusa, od kojeg je u toj zemlju umrlo već sedmoro ljudi.

KORONAVIRUS STIGAO U HRVATSKU! Plenković potvrdio prvi slučaj opasne zaraze u zemlji!

Foto: Tanjug

AVION IZ TEHERANA HITNO PREUSMEREN! Na pisti u Ankari ga dočekala ambulantna vozila i lekari u zaštitnim odelima (FOTO)
Gučijevu masku na dodeli Gremi nagrade nosila je muzička zvezda Bili Ajliš koja je, inače, ušla u istoriju time što je dobila četiri nagrade za pesme sa svog prvog albuma.

Versus maska nešto je jeftinija i košta 140 dolara. Inače, linija Versače Versus, koja nosi mladalački duh, nastala je 1989. godine, kao poklon Ðanija Versačea sestri Donatelli.

Dizajnirane maske ušle su u modu 2018. i nosili su je ljudi koji su tako hteli da se zaštite od smoga i dima. Guči je zaštitne maske te godine uvrstio u kolekciju jesen/zima.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija