• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sputnjik

26.02.2020

10:47

KRIM ĆEMO DEFINTIVNO VRATITI! Ukrajina odustala od vojnog napada, SMISLILI DRUGI PLAN!

Vesti

KRIM ĆEMO DEFINTIVNO VRATITI! Ukrajina odustala od vojnog napada, SMISLILI DRUGI PLAN!

Podeli vest

Sekretar ukrajinskog Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Aleksej Danilov izjavio je da Kijev neće krenuti u "vojni povratak" Krima zbog straha od velikog broja žrtava, posebno među civilnim stanovništvom

- Da danas imamo mogućnost da uzmemo te teritorije (Krim) možda bismo to i uradili. Mi shvatamo da bi to mogle biti ogromne žrtve, pre svega među civilnim stanovništvom. Ne možemo ići tim putem, ostaje diplomatski put koji razrađujemo - rekao je on u intervjuu za radio "Novo vreme", prenosi Sputnjik.

KRIM NIJE VAŠ! Pompeo poručio Tatarima: Rusima ne možeš tek tako nešto oduzeti, SVETSKI IGRAČI TO ZNAJU!

ERDOGAN NIJE ODBIO POSETU KRIMU! Lavrov o izjavi turskog predsednika: NEOPHODNO JE SAGLEDATI DEŠAVANJA SVOJIM OČIMA, A NE SA STRANE!

Foto: M. Dobromirović


On je dodao da u savremenom svetu, kada postoji takvo naoružanje, broj žrtava eksponencijalno raste.

Prema njegovim rečima, "bez obzira koliko je svojevremeno bilo okupacija baltičkih zemalja i drugih, oni se vraćaju u trenutak kada bi trebalo da se vrate" i dodao da će se Krim "definitivno vratiti u Ukrajinu".

Danilov je ranije rekao da se Kijev "vrlo vrlo snažno" priprema za ofanzivu Rusije velikih razmera i da će ukrajinske vlasti znati šta u tom slučaju treba da urade.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
HN

pre 4 godine

У целој причи заборављају оно најбитније: КРИМ СЕ ВЕЋ ВРАТИО!

HN

pre 4 godine

Претпостављам да си мислио на Никиту Хрушчова и `53 годинукад си додао оно, отето проклето. Зато је 96% грађана Крима на референдуму и изгласало повратак!

Mauser

pre 4 godine

Izglasali su i Srbi iz krajine odcijepljenje od Hrvatske, pa su izgubili.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija