• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ life.ru.

27.02.2020

09:57

UČENIK (15) ZARIO NOŽ NASTAVNICI U STOMAK! Propustio dva časa, a kada ga je pitala zašto kasni usledio je horor

Vesti

UČENIK (15) ZARIO NOŽ NASTAVNICI U STOMAK! Propustio dva časa, a kada ga je pitala zašto kasni usledio je horor

Podeli vest

Učenik jedne škole u gradu Uljanovsk u Rusiji ubo je nastavnicu nožem u stomak nakon što ga je pitala zašto je kasnio na čas

Dečak (15) je propustio prva dva časa, a onda je ušao u učionicu na početku trećeg, pošto je zvonilo školsko zvono. Nastavnica ga je pitala gde je bio, a on je onda potegao noć i ubo je u stomak. Ražnjena nastavnica se odmah uhvatila za ranu, a dečak je mirno odšetao iz učionice, prenosi life.ru.

Nesrećna žena morala je da bude operisana, a prema rečima lekara, ona se i dalje nalazi u kritičnom stanju.

(VIDEO) NASTAVNICA BIOLOGIJE IMALA SE*S SA UČENIKOM! Procurio snimak iz učionice, SVE SE DEŠAVALO U ZADNJOJ KLUPI!

Foto: stock

Policija je nakon napada uhapsila tinejdžera i ispitala ga, a 15-godišnjak je rekao da nastavnica uopšte nije bila njegova meta, ističe izvor blizak istrazi.

Kako je istakao, on je planirao da napadne vršnjaka, ali, prema njegovim rečima, stvari su krenule po zlu. Naveo je da mu je "sve izgledalo kao da je u snu".

Dečak nije od ranije poznat policiji. Živeo je sa majkom i sestrom koja ide u osnovnu školu. Otac ne živi sa njima. Prema pisanju ruskih medija, tinejdžer je nedavno ofarbao kosu u belo.

Mediji ističu da dečak nije ovako ponašao ranije i da se radije držao podalje od drugih učenika. Njegovi drugovi iz razreda su primetili da je dečak bio depresivan i pokušavali su da ga razvedre.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija