• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

29.02.2020

19:34

NAJNOVIJA VEST! NATO POSLAO FLOTU LOVACA NA RUSKI BOMBARDER, ALI JE ON ODJEDNOM NESTAO! Sumnja se da Rusija ima tajno oružje...

Vesti

NAJNOVIJA VEST! NATO POSLAO FLOTU LOVACA NA RUSKI BOMBARDER, ALI JE ON ODJEDNOM NESTAO! Sumnja se da Rusija ima tajno oružje...

Podeli vest

Zanimljiv incident dogodio se 26. februara ove godine nad Norveškim morem. NATO avioni pokušali su da u ovoj oblasti nađu ruski Tu-95, koji je vršio redovni let, ali na kraju su "ostali bez ičega"

Nakon što su primili signal o otkriću ruskog strateškog bombardera Tu-95 nad Norveškim morem 26. februara, pet NATO boraca i tanker su podignuti u vazduh, nakon čega su otišli u oblast u kojoj je detektovan ruski avion radi njegove identifikacije i dalje pratnje.  

Navodi se da su podignuta dva britanska, dva norveška i jedan holandski borbeni avioni.

NATO borci sproveli su dugu potragu za ruskim Tu-95, ali su se svi vratili na svoje aerodrome bez uspeha. Avion nije pronađen.

BIĆE RATA! SUKOB RUSIJE I TURSKE U IDLIBU BOŽJI DAR ZA SPOLJNU POLITIKU SAD! Sada tek postaje vruće, ASAD VIŠE NEMA KUD, ako ne oslobodi Siriju, proći će kao Sadam!

Posade aviona su razvile veštinu praćenja zadanog kursa preko nereferentnog područja, koordinacije pilotiranja u nedostatku zemaljskih radiotehničkih pomagala. Let je trajao oko 12 sati, avioni su se bezbedno vratili na aerodrom.

Foto: Fotoilustracija

Komanda NATO analizira nedavnu misteriju. Postoji sumnja da je Rusija tajnim oružjem simulirala prisutvo svog bombardera a da on ustvrnosti uopšte nije bio tamo.

KRAJ NATO?! GRČKA ULOŽILA VETO, ALIJANSA NE SME POMAGATI TURSKOJ U SIRIJI! Ameri, Britanci, Nemci besni, ovo se nikad nije desilo u istoriji vojnog saveza!

Ukoliko je to tačno ovo će napraviti neviđene probleme i konfuziju u NATO.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 4 godine

,, Ovo kako se Rusi igraju sa NATO me podeća kao kad ,, PAS SAM JURI SVOJ REP " !!!!?????

predrag

pre 4 godine

Pa jes' mali je tu95 , al' zamalo da ga nadju , keve mi ! Glodari , mozda vise srece sledeci put , letece nize i sporije , hahahaha............!

joca

pre 4 godine

Ali je neko pazljivo citao članke i izvestaje video bi da nije bio u pitanju bombarder negod dron moji je odasiljao signal moji na radarima stvara sliki bombardera., a i nije dignuta gomila aviona nego samo dežurna para , samo 2 aviona da privede. Kadar je signal izključen piloti nisu više videli na radarima " bombarder" , "mesto je" a dron je manjši pa se težko primeri. Inace ovakve "igre" cesto se primenjuju od obe strane za izpisovanje reakcija PVO druge strane

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija