• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2020

10:47

LUKSUZ "PLAĆEN U NATURI"! Britanski parlament istražuje ko je finasirao odmor Borisa Džonsona na Karibima

Vesti

LUKSUZ "PLAĆEN U NATURI"! Britanski parlament istražuje ko je finasirao odmor Borisa Džonsona na Karibima

Podeli vest

Odbor britanskog parlamenta pokrenuo je istragu o luksuznom odmoru premijera Borisa Džonsona na Karibima kako bi utvrdio ko ga je finansirao, prenose britanski mediji

Istraga je počela početkom sedmice, piše u nedelju britanski Obzerver.

Džonson i njegova verenica Keri Sajmonds proveli su novogodišnje praznike na privatnom ostrvu Mistik, na arhipelagu Grenadini u Karipskom moru.

Britanski premijer ranije je naveo da mu je odmor platio biznismen Dejvid Ros, inače donator njegove Konzervativne stranke, u iznosu od 17.300 evra.

UBIJENA PRIJATELJICA KRALJEVSKE PORODICE! Drama na imanju prvih komšija Borisa Džonsona, PRELJUBA bila okidač za pakao?! (VIDEO)

Foto: Reuters

Ros je, međutim, u početku negirao da je tu sumu dao Džonsonu, tvrdeći da ne poseduje vilu na Karibima, te da je samo pomogao Džonsonu da organizuje aranžman.

Njegov portparol kasnije je rekao da je reč o "plaćanju u naturi".

Opozicioni laburisti zatražili su od odbora da pokrene istragu, a britanska vlada nije se oglašavala tim povodom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija