• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mirror

11.03.2020

15:07

CELA ZEMLJA NA NOGAMA, TRAŽI ZLOGLASNU"UJNU"! Otela DEVETORO dece, a nedavno je dečak koji je prodat vraćen porodici posle 15 godina!

Vesti

CELA ZEMLJA NA NOGAMA, TRAŽI ZLOGLASNU"UJNU"! Otela DEVETORO dece, a nedavno je dečak koji je prodat vraćen porodici posle 15 godina!

Podeli vest

Dečak koji je kao beba ukraden iz svog doma u Guangdongu u Kini ujedinjen je sa svojom porodicom posle apela na društvenim mrežama

Šena Konga (16) je, kako se veruje, ukrala misteriozna "ujna Mej", za koju se sumnja da je otela ukupno devetoro dece. Dečak je otkriven u gradu Meižu, oko 400 kilometara od svoje kuće, a policija je organizovala njegov povratak roditeljima.

- Šen je zdrav i veseo dečak koji voli da igra košarku - rekao je Li Guangri iz policije.

Otac Šen Džunliang posvetio je život nalaženju svog sina i odštampao preko milion plakata za nestale osobe. Priča je imala srećan kraj zahvaljujući njegovom emotovnom apelu na mreži "Weibo".

 

 

Dečak je navodno prodat za oko 1.600 evra, a očajni otac je i prošle godine u medijima objavio ovu informaciju rekavši da konačno postoji tračak nade.

- Iako policija još nije pronašla mog sina, sada sam srećniji nego porodice koje su pronašle svoju decu. "Ujna Mej" koja je radila sa Žang Veipingom, kidnapovala je devetoro dece. Osmoro je prodato u okrugu Ziđin - rekao je tada Džunliang i otkrio da se otac jednog deteta bacio pred voz i ubio iz očaja.

Ovo je, kako prenose mediji, veliki korak ka hapšenju ozloglašene "ujne", za kojom je u toku potera u celoj zemlji. O njoj se malo zna osim da je, između ostalog, radila kao posrednik u prodaji dece između 2003. i 2006. uključujući njenu zadnju žrtvu, koja je oteta 1. januara nove godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija