• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.03.2020

08:25

KINA POBEĐUJE KORONU! Izlečeno više od 67.000 ljudi! PRATITE UŽIVO STANJE PANDEMIJE! (VIDEO)

Vesti

KINA POBEĐUJE KORONU! Izlečeno više od 67.000 ljudi! PRATITE UŽIVO STANJE PANDEMIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Najnovije informacije pokazuju da je Kina uspela da se izbori sa koronavirusom

Na Jutjub kanalu Roylab Stats iz minuta u minut prati se stanje sa koronavirusom u svetu, broj obolelih, smrtnih slučajeva i izlečenih, prikazuju grafikoni i poređenja, a ohrabruje najnovija informacija da je u Kini do sada izlečeno čak 67.754 pacijenata, što je veliki porast u odnosu na jučerašnji dan.

Kina je, inače, i dalje zemlja sa najviše zaraženih koronavirusom, a prate je Italija, Iran, Severna Koreja, Španija i Nemačka.

PRATITE UŽIVO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mane

pre 4 godine

Postoji jedna filozofska i duhovna istina sažeta u par rečenica a koja se može primeniti u današnjoj situaciji.Nju je izgovorio Buda a na pitanje kako postići prosvetlenje odnosno kako se ponašati a da najlakše stignemo do cilja.Odgovor glasi: Ako je žica na gitari previše opuštena onda ona neće dati nikakav ton ali ako je previše zategnuta onda može jednostavno pući-iskidati se.Rešenje je da bude tako zategnuta između ove dve krajnosti i onda ćemo imati ton kakav želimo.Sa našeg stanovišta znači balansirati između dve istine.To znači ako širiš poruke ohrabrenja neko će to shvatiti kao da od opasnosti nema ništa i ponašaće se neodgovorno-opušteno a cilj je upravo bio suprotan odnosno da ne dođe do mentalnog sloma.Ako širiš samo najbrutalniju istinu onda će narod početi da paniči i da se opet ponaša iracionalno pa može doći do razvijanja neželjenih situacija-pucanja.Umetnost je držati se sredine i istinu tako plasirati da izaziva istovremeno oprez ali i ohrabrenje.Ovo što je Informer pokrenuo mora biti standard i stalno servirati obe istine,tešku istinu pokleklih pacijenata ali istine i o izlečenju mnogo većeg broja pacijenata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija