• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

18.03.2020

07:25

(VIDEO) ONO ŠTO JE OVA DEVOJKA uradila u jeku borbe sa koronavirusom ostavilo je ceo SVET BEZ TEKSTA

Vesti

(VIDEO) ONO ŠTO JE OVA DEVOJKA uradila u jeku borbe sa koronavirusom ostavilo je ceo SVET BEZ TEKSTA

Podeli vest

Dok se ceo svet bori sa pandemijom koronavirusa, postoje oni koji u ovim trenucima posežu za, malo je reći čudnim potezima.

"Tik-Tok" društvena mreža na kojoj svako može da deli video snimke je postao mesto bizarnog "korona virus izazova", a koji od članova zahteva da poližu WC šolju!

Ava Louis(22) iz Majamija koja na društvenim mrežama broji preko stotine hiljada pratilaca, samo na "Instagramu" je prati više od 162 hiljade ljudi, prihvatila je naveden izazov. Ona je snimila sebe kako liže WC šolju u avionu.

 

 

Nakon što je kao potvrdu da je izazov prihvatila, okačila sporni snimak na mreži "Tik-Tok", pratioci su sa zgražnjavanjem i u neverici kometarisali njen postupak.

Na video snimu se može videti Ava Louis, kako spušta glavu prema WC šolji, stavlja jezik na nju, a potom pobedonosno diže dva prsta u znak pozdrava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica opajdara

pre 4 godine

Ovu pripičenu bi mogli da zaposle u nekom javnom toaletu da radi kao wc papir,pošto voli da liže

admin

pre 4 godine

trebalo je da piše za koeficijent inteligencije manji od 10 ali se izgubio i znak manje i 10..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija