• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/daily mail

19.03.2020

12:19

(VIDEO) NAPAD NA SUPERMARKET U LONDONU ZBOG KORONAVIRUSA! Izgrednici uhvaćeni u krađi alkohola, pobegli iz prodavnice, pa se vratili i napravilI haos!

Vesti

(VIDEO) NAPAD NA SUPERMARKET U LONDONU ZBOG KORONAVIRUSA! Izgrednici uhvaćeni u krađi alkohola, pobegli iz prodavnice, pa se vratili i napravilI haos!

Podeli vest

Šestorica muškaraca u Londonu razbila su stakleni ulaz supermarketa pošto su prethodno izbačeni jer su uhvaćeni u krađi alkohola uoči najavljenih mera zatvaranja Londona zbog koronavirusa

Video prikazuje muškarce 20-ih godina kakao razbijaju ulaz marketa u Južnom Londonu i beže. Četvorica u međuvremenu uhapšena.

Dejli mejl podseća da se ove scene dešavaju uoči potpunog zatvaranja Londona zbog koronavirusa

 

 

Banda razbojnika razbila je ulaz prodavnice u južnom Londonu dok su supermarketi bili pod velikim pritiskom kupaca usled straha od koronavirusa. Šestorica su oko 22.50 sati pokušala da ukradu alkohol 'skrivajući boce u svojoj odeći'.

Policija je saopštila da se osoblje supermarketa suočilo sa muškarcima, posle čega su oni postali "neprijateljski raspoloženi i počeli da prete". Pobegli su napolje i zatim uništili stakleni ulaz prodavnice.

Podsetimo, Londonski metro je zatvoren, kretanje ograničeno, a vlada britanskog premijera Borisa Džonsona najavljuje uvođenje novih, strožijih mera u borbi protiv korona virusa. Upitan da li će doneti nove mere za London, Boris Džonson, premijer zemlje koja se smatra jednim od stubova stabilnosti Zapada, izjavio je da ne isključuje ni jednu mogućnost.

Britanski premijer je prethodno zatražio od svoje vlade da mu podnese na uvid planove za tzv. "zaključavanje Londona" koji podrazumevaju zatvaranje radnji, smanjenje javnog saobraćaja, zabranu javnih okupljanja i druge restriktivne mere.

"Od početka govorimo - uradićemo pravu stvar, u pravom trenutku", naglasio je Džonson.

U pripravnosti je 20.000 britanskih vojnika, najavljeno je da će kraljica Elizabeta II da napusti glavni grad i preseli se u stari kraljevski zamak u Vindzoru, a sama kraljica je pristala da se poseta japanskog cara Engleskoj odloži za jun.

U međuvremenu, gradonačelnik britanske prestonice Sadik Kan apelovao je na građane da izlaze samo u slučaju preke potrebe.

U V. Britaniji je do sada potvrđeno 2626 slučajeva, umrlo je 104 ljudi, a stručnjaci upozoravaju da je možda još 50 hiljada ljudi zaraženo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija