• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2020

14:34

U OVOJ ZEMLJI KORONA DIVLJA! Na svakih 10 minuta jedan čovek umre, a 50 SE ZARAZI!

Vesti

U OVOJ ZEMLJI KORONA DIVLJA! Na svakih 10 minuta jedan čovek umre, a 50 SE ZARAZI!

Podeli vest

U Iranu na svakih 10 minuta umre po jedna osoba obolela od korona virusa, a 50 novih se zarazi, izveštava Rojters

Turski dnevnik Haberler danas je objavio da ukupan broj preminulih u Iranu iznosi 1.284. Iranske vlasti su saopštile da je 149 ljudi umrlo u protekla 24 sata, da je potvrđeno 1.046 novih slučajeva i da na današnji dan ukupan broj potvrđenih slučajeva u Iranu iznosi 18.407.

Do sada se od korona virusa oporavilo 5.797 ljudi. Pored Kine, Italije, Južne Koreje i Iran je među najteže pogođenim zemljama.

Iranske vlasti su preduzele mere na suzbijanju epidemije, uključujući zatvaranje svih škola i fakulteta, otkazivanje svih sportskih manifestacija i zabranu putovanja u inostranstvo za iranske zvaničnike.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SRPKINJA, doktorka iz Milana se javila Informeru: TREBA DA LJUBITE VUČIĆA U DU*E - SPASAO JE SRBIJU NA STOTINE MRTVIH!
Društvo

SRPKINJA, doktorka iz Milana se javila Informeru: TREBA DA LJUBITE VUČIĆA U DU*E - SPASAO JE SRBIJU NA STOTINE MRTVIH!

Jedna Srpkinja, inače doktorka u Milanu, javila se redakciji Infomera... Nakon što nam je ispričala svoje utiske o dramatičnoj situaciji sa koronaviusom u Italiji, jer su, kako tvrdi, tamošnje vlasti zakasnile sa preduzimanjem strogih preventivnih mera zaštite stanovništva od zaraze, poručila je da treba da budemo srećni zbog odluka koje su doneli predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije

19.03.2020

14:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija