• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2020

18:42

TURCI SPAŠAVAJU AMERIKANCE! Ostali bez testova, Ankara poslala 500.000

Vesti

TURCI SPAŠAVAJU AMERIKANCE! Ostali bez testova, Ankara poslala 500.000

Podeli vest

Bela kuća priznala nedostatak setova za testiranje na virus korona u SAD, usled neočekivanog porasta broja zaraženih

Turska je na zahtev Vašingtona poslala 500.000 setova za testiranje na prisustvo virusa korona u SAD, izjavio je turski ministar zdravlja Fahretin Koca.

BBC je 6. marta javio da je Bela kuća priznala nedostatak setova za testiranje na virus korona u SAD, usled neočekivanog porasta broja zaraženih.

PORODILA SE PRVA ŽENA ZARAŽENA KORONAVIRUSOM U GRČKOJ! Beba odmah testirana

Foto: Pixabay

Internet stranica Nju jorker objavila je 16. marta tekst u kojem piše o problemu sa reagensom prilikom vršenja testova opremom koju SAD poseduje, preneo je bosnaskohercegovački portal Kliks.

Koca je u obraćanju turskom parlamentu rekao da Ankara želi da ubrza proces testiranja u Turskoj, sa ciljem da se dnevno testira izmedu 10.000 i 15.000 ljudi, javio je Rojters.

On je napomenuo da je do sada u Turskoj izvršeno ukupno 10.000 testova na prisustvo virusa korona.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija