• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

23.03.2020

22:16

NA SAHRANAMA MOŽE DA PRISUSTVUJE SAMO 20 LJUDI! Francuska uvodi nove mere!

Vesti

NA SAHRANAMA MOŽE DA PRISUSTVUJE SAMO 20 LJUDI! Francuska uvodi nove mere!

Podeli vest

Francuski pemijer Eduar Filip izjavio je danas da bi mere za sprečavanje širenja korona virusa mogle da budu na snazi još nekoliko nedelja i saopštio da njegova vlada pojačava postojeće restrikcije

On je rekao da će građani od utorka moći da vežbaju napolju samo jednom dnevno u krugu od jednog kilometra od mesta boravla, a da će sahranama moći da prisustvuje najviše 20 ljudi.

Dodao je da će pijace na otvorenom biti zatvorene, prenosi Rojters.

Nije isklučio mogućnost uvođenja policijskog časa u pojedinim područjima, ali je dodao da je to u rukama lokalnih vlasti.

MAKRON I SI DONELI ODLUKU! Predsednici za održavanje samita G20 o koronavirusu

- Mnogi građani žele da se život vrati u normalu, ali to se neće uskoro dogoditi - upozorio je Filip.

Nedelju dana nakon što je predsednik Emanuel Makron uveo do sada neviđene restrikcije, broj preminulih od korona virusa premašio je 860, a broj obolelih kojima je potrebna medicinska nega porastao je za 20 odsto, na više od 2.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija