• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf/mirror

25.03.2020

10:38

POSLE VAPAJA OVE MAJKE SHVATIĆETE DA KARANTIN SPASAVA ŽIVOTE! Njen sin je bio savršeno zdrav, a sada se bori za dah i za život!

Vesti

POSLE VAPAJA OVE MAJKE SHVATIĆETE DA KARANTIN SPASAVA ŽIVOTE! Njen sin je bio savršeno zdrav, a sada se bori za dah i za život!

Podeli vest

Mama iz Velike Britanije otkrila je kako se njen "savršeno zdrav" petogodišnji sin bori sa korona virusom, prenosi britanski Miror

Loren Fulbruk (30) iz Vusteršira rekla je kako je njen sin Alfi imao simptome koji su uključivali visoku temperaturu preko 42 stepena, halucinacije i povraćanje.

Očajna majka je na Fejsbuku upozorila sve roditelje da čak i dete, koje nema nikakve zdravstvene probleme, može da dobije Covid-19. Loren je istakla kako se plaši za život sina dok on bespomoćno leži na bolničkom krevetu.

- Pitao me je: "Mama, da li ću ja umreti?" - otkrila je majka.

Ona je na Fejsbuku objavila post u kojem je istakla da "korona virus nije vic".

- Molim vas prestanite to da gurate ispod tepiha i stavljate ne samo svoje živote u opasnost već i sve druge jer želite da idete u pab, restoran ili mislite da vam treba sedam pakovanja od po 24 rolni toalet papira - napisala je ona.

- Morala sam da gledam svog petogodišnjeg sina, koji je imao svu energiju sveta, kako se ne pomera, ne jede, jedva pije ili piški. Temperatura mu ne spada ispod 40 stepeni, a najviša je bila 42,3 i dovela je do povraćanja. Gledala sam ga kako halucinira i plače zbog glavobolje, kako ga odvode u bolnicu i stavljaju u izolaciju, a onda je test pokazao da je pozitivan na korona virus - napisala je majka.

 

 

Loren je opisala kao "najgore iskustvo u svom životu" kada je Alfi počeo da pokazuje simptome u ponedeljak, 16. marta.

- Nivo šećera u krvi mu je bio samo 3.7, brzina disanja 18-20, a otkucaji srca 180, znoj je izlazio iz njega, a on je drhtao i borio se za dah - opisala je majka.

Svoju objavu završila je porukom onima koji ignorišu vladine savete da ostanu kod kuće tokom globalne krize.

- Molim vas, samo ostanite unutra još malo, pa šta ako ne možete da radite sve normalne stvari, što ranije svi budu praktikovali socijalnu distance, pre će se sve ovo završiti - poručila je Loren.

Na kraju je dodala kako ovo nije objavila da bi privukla pažnju, već samo želi da svi budu zdravi.

- Molim vas mislite na svoje i zdravlje drugih ljudi - zaključila je majka.

BONUS VIDEO:





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija