• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

26.03.2020

09:14

U CRNOJ GORI koronom zaraženo još 14 osoba, ukupno 67

Vesti

U CRNOJ GORI koronom zaraženo još 14 osoba, ukupno 67

Podeli vest

U Crnoj Gori od novog korona virusa obolelo je još 14 osoba, čime je ukupan broj porastao na 67, od kojih je jedan pacijent u Kliničkom centru životno ugrožen, saopstio je danas Institut za javno zdravlje

U Kliničkom centru leči se 15 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19 od kojih 10 u Klinici za infektivne bolesti i pet u Internoj klinici, a jedna osoba životno ugrožena priključena je na respirator, prenosi podgorički portal CdM.

"Od jučerašnjeg preseka u 18 časova, analizana su 44 uzorka. Novi korona virus je potvrđen kod 14 osoba, dok je kod 30 osoba nalaz negativan. U Crnoj Gori sad imamo ukupno 67 inficiranih novim koronavirusom", navode u IJZ i dodaju da su pozitivni slučajevi epidemiološki povezani sa prethodno potvrđenim slučajevima.

Dodaje se da se pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori nalazi 6.356 osoba.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija