• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2020

19:51

FARMACEUTSKI DIV ULOŽIO VIŠE OD MILIJARDU DOLARA U VAKCINU PROTIV KORONE! Evo kada počinje testiranje na ljudima!

Vesti

FARMACEUTSKI DIV ULOŽIO VIŠE OD MILIJARDU DOLARA U VAKCINU PROTIV KORONE! Evo kada počinje testiranje na ljudima!

Podeli vest

Kompanija Džonson&Džonson (Johnson & Johnson, J&J) planira da počne testiranje eksperimentalne vakcine protiv koronavirusa na ljudima do septembra i da je pripremi za upotrebu početkom 2021, saopštio je taj američki proizvođač lekova

Kompanija je u januaru ove godine objavila da je krenula sa pravljenjem potencijalne vakcine protiv koronavirusa, koristeći iste tehnologije koje su koristili za svoju eksperimentalnu vakcinu protiv ebole.

Ovaj farmaceutski div je naveo da je uložio više od milijardu dolara, zajedno sa američkom Agencijom za napredna biomedicinska istraživanje i razvoj (BARDA), za sufinansiranje istraživčkog rada na vakcini, proširivši prethodnu saradnju sa tom agencijom.

RUSKA PO*NO GLUMICA NUDI SE*S PRONALAZAČU VAKCINE! Ako sprečiš da se KORONAVIRUS širi, od mene dobijaš SOČNU NAGRADU! (VIDEO)

 



U toku su globalni napori da se napravi vakcina protiv virusa Covid-19 koji je usmrtio više od 34.000 ljudi širom sveta, ali stručnjaci upozoravaju da će možda biti potrebno više od godinu dana da se vakcina pripremi.

Jedan pacijent je početkom ovog meseca primio dozu vakcine kompanije Moderna u ranoj fazi ispitivanja, čije ta firma preuzela čelnu poziciju u trci za razvoj korona-vakcine, navodi Rojters.

APLIKACIJA ZA KORONAVIRUS?! Nemci idu korak dalje u BORBI SA PANDEMIJOM!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija