• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2020

09:55

KRIMINALNE BANDE PREUZELE STVAR U SVOJE RUKE! Da vidimo ko će sad smeti da prekrši policijski čas?!

Vesti

KRIMINALNE BANDE PREUZELE STVAR U SVOJE RUKE! Da vidimo ko će sad smeti da prekrši policijski čas?!

Podeli vest

Kriminalne bande iz brazilskog grada Rio de Žaneira odlučile su da primene policijski čas u favelama kako bi usporili širenje koronavirusa.

Istovremeno, brazilski predsednik Žair Bolsonaro tvrdi kako je COVID-19 (koronavirus) samo "mali grip" i ništa više!

Brazilski mediji navode kako su su pojavile preteće poruke kiminalnih bandi u favelama u kojima se navodi kako će "naučiti ljude da poštuju" policijski čas.

"Stanovnici Rio das Pedrasa, Muzema i Tijunguinhala. Policijski čas je od 20h. Ko god buide viđen na ulici, naučiće se poštovanju naših propisa", stoji u jednoj poruci

(VIDEO) KAKAV IDIOT! Brazilac prvo NAMEŠTAO MEČEVE, sad LAŽE da ima KORONU!

Dok u drugoj piše sledeće: "Želimo najbolje za stanovnike. Ako vlast nema kapaciteta rešiti problem, organizovani kriminal će to učiniti umesto njih!"

Foto: Reuters

U Brazilu je potvrđeno više od 2611 slučajeva koronavirusa, a guverner Vilson Wicel upozorio je kako bi moglo da dođe do kolapsa zdravstvenog sistema u narednih desetak dana.

Osim što je organizovani kriminal uspostavio policijski čas, otkazali su plesne zabave kao i trgovimu narkoticima na otvorenom?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija