• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

01.04.2020

08:00

ONA JE PRAVI HEROJ! Posle nešto više od deset dana borbe, STARICA (101) NOKAUTIRALA KORONAVIRUS!

Vesti

ONA JE PRAVI HEROJ! Posle nešto više od deset dana borbe, STARICA (101) NOKAUTIRALA KORONAVIRUS!

Podeli vest

Ozdravila je Holanđanka stara 101 godinu, koja se zarazila koronavirusom pre desetak dana. Njen slučaj pruža tračak nade u borbi protiv pošasti koja je zahvatila svet

Starica, čije ime nije objavljeno, primljena je pre desetak dana u bolnicu pored Roterdama s teškoćama u disanju. Test je pokazao da je pozitivna na koronavirus.

Od tada je bila u izolaciji, ali sada može da napusti bolnicu.

NAJBITNIJI DAN U ITALIJI?! Čuveni stručnjak TVRDI DA JE EPIDEMIJA DOSTIGLA VRHUNAC!

Stogodišnjakinja živi sama, a kući će se vratiti kad se odmori u staračkom domu, objavila je bolnica.

 

 

- Ona je snažna gospođa i lepo je videti da sluša zdravstvene savete, poput kijanja u lakat. Čak me upozorila da držim udaljenost - rekao je pulmolog Sunil Ramlal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija