• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.04.2020

22:49

(VIDEO) KENEDIJEVA UNUKA I NJEN OSMOGODIŠNJI SIN PRONAĐENI MRTVI! Prokletstvo Kenedijevih uzelo nove žrtve! NESTANAK PRIJAVLJEN JOŠ U PETAK!

Vesti

(VIDEO) KENEDIJEVA UNUKA I NJEN OSMOGODIŠNJI SIN PRONAĐENI MRTVI! Prokletstvo Kenedijevih uzelo nove žrtve! NESTANAK PRIJAVLJEN JOŠ U PETAK!

Podeli vest

Unuka ubijenog američkog senatora Roberta F. Kenedija i njen osmogodišnji sin pronađeni su utopljeni u Merilendu pošto je bio prijavljen njihov nestanak. Mejv Kenedi Taunsend MekKin (40) i njen sin bili su na čamcu, piše Mirror

Njen suprug Dejvid MekKin potvrdio je za Vašington post da su njegova supruga i njihov sin nestali. On nije naveo da li je njihov kanu pronađen. Međutim, iz policije su naveli da je čamac koji odgovara opisu pronađen u oblasti zaliva.

Kako su naveli iz policije, njih dvoje su navodno seli u čamac u pokušaju da dohvate loptu, pa su jaki vetrovi prevrnuli čamac.

Oni su nestali u Merilandu u petak, a ubrzo je blizu mesta njihovog nestanka pronađen prazan kanu.

Podsetimo, prošle godine stradala je dvadesetdvogodišnja unuka pokojnog Roberta F. Kenedija, Saoirse Kenedi Hil. Ona je umrla zbog navodnog predoziranja na porodičnom imanju u Hajanis Portu u Masačusetsu, saopštio je Njujork Tajms

Još od atentata na Džona Fidžeralda Kenedija postoji teza da je na porodicu Kenedi neko bacio kletvu.

Foto: printscreen

Pet godina nakon ubistva Džona Kenedija ubijen je i njegov mlađi brat Robert, tada senator, i to u trenutku kada je započeo kampanju za nominaciju za predsedničku trku, kao kandidat Demokratske stranke.

Život su tragično izgubili i sinovi Roberta Kenedija. Dejvid Kenedi, koji se nikada nije oporavio od smrti oca, umro je 1984. od predoziranja kokainom, dok je drugi Robertov sin Mičel poginuo 1987. na skijanju u Aspenu. Imao je tek 39 godina.

Vožnja avionom bila je kobna i za jedinog sina DŽFK, ubijenog predsednika SAD, 38-godišnjeg Džona F. Kenedija juniora. On je u julu 1999. stradao u avionskoj nesreći, tačnije maleni avion kojim je upravljao pao je u Atlantski okean. S njim u avionu bile su njegova žena i njena sestra.

Postoji više teorija kako je "Prokletstvo Kenedijevih" nastalo. Za to, naravno, nema logičnog i na nauci zasnovanog objašnjena, pa su iskovane razne "teorije".  Prema jednoj, kletvu je na oca bivšeg američkog predsednika Džozefa Kenedija, koji je navodno bio beskruplozan čovek i antisemitista, bacio jedan rabin.
 
Prema drugoj, prokletstvo seže i dalje u istoriju i pripisuju ga Tomasu Fitcdžeraldu, pradedi Džona Fitcdžeraldu Kenedija s majčine strane koji je "uznemirio duhove" u Irskoj.

Šta god da je razlog, Kenedijeve prati prokletstvo, a svako malo strada neko od  članova porodice!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PANTELIJA

pre 4 godine

Џозеф кенеди је склопио пакт са ђаволом - ИТАЛИЈАНСКОМ МАФИЈОМ 30-тих година 20 века. Обогатио се на туђој смрти и несрећи (убиства, прохибиција, проституција, дрога). Бог све бележи у РАБОШ, а затим удара где највише боли - НА ПОТОМКЕ.

romanov

pre 4 godine

pola pobili americki psi rata,pola nesrece,zbog onih prvih.

Marcco

pre 4 godine

Niko nije na porodicu Kenedi bacio kletvu a i da jeste, ne bi umirali svako malo, nego je neko bacio između 5 i 12 grama olova po sred čela, kako kome.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija