• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2020

10:25

U MAĐARSKOJ OD KORONE UMRLO 19 OSOBA U JEDNOM DANU! Više od 15.000 u krantinu, najveće žarište Budimpešta!

Vesti

U MAĐARSKOJ OD KORONE UMRLO 19 OSOBA U JEDNOM DANU! Više od 15.000 u krantinu, najveće žarište Budimpešta!

Podeli vest

Broj registrovanih slučajeva Covid-19 u Mađarskoj je povećan na 1.410, dok je u jednom danu umrlo 14 pacijenata, objavljeno je jutros na vladinom sajtu koronavirus.gov.hu.

Kako je navedeno, ukupno je od COVID-19 preminulo 99 ljudi, a oporavilo se njih 118. Trenutno su 15.333 osobe u kućnom karantinu.

U Mađarskoj su do sada na korona virus testirane 33.532 osobe, a najveći broj zaraženih registrovan je u Budimpešti - 669 slučajeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija