• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2020

14:57

GRADONAČELNIK KUMANOVA SE OGLASIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pozitivan sam na Covid-19, a onda poručio ovo građanima!

Vesti

GRADONAČELNIK KUMANOVA SE OGLASIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pozitivan sam na Covid-19, a onda poručio ovo građanima!

Podeli vest

Gradonačelnik Kumanova Maksim Dimitrievski na društvenim mrežama je objavio da je pozitivan na virus Covid-19, prenosi portal a1on.

- Sada sam dobio najnovije rezultate o novozaraženim građanima u Kumanovu, ukupno 40 mojih sugrađana među kojima sam i ja. Pozivam vas zajedno i disciplinovano da nastavimo u borbi protiv ovog zajedničkog zla, znam da ćemo pobediti, ubeđen sam u tome, molim za uzdržanost, nema prostora za paniku, od građana tražim disciplinu, poštovanje mera i preporuke za društvenu distancu - napisao je Dimitrievski.

On je pozvao građane Kumanova da izbegavaju bliske kontakte.

Premijer Oliver Spasovski, zamenik premijera Bujar Osman i ministar zdravlja Severne Makednije juče su, tokom sednicke Kriznog štaba u Kumanovu, imali susret sa zaraženim gradonačelnikom.

Na pitanje portala a1on upućeno makedonskoj vladi o tome da li će nakon ovoga premijer Spasovski biti u izolaciji, iz vlade su odgovorili da su u toku analize.

- Rade se analize i konsultacije sa epidemiolozima. Kada budemo dobili procene, odmah ćemo saopštiti odluku - navode iz vlade.

Zamenik premijer Osmani saopštio je da je odlučio da se samoizoluje do novog testiranja koje će biti urađeno sledećeg utorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija