• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2020

19:58

BRITANCI SE PRIDRUŽILI AMERIMA, KINA ĆE MORATI DA ODGOVORI NA TEŠKA PITANJA O EPIDEMIJI! Vašington traži i 1.200 milijardi odštete!

Vesti

BRITANCI SE PRIDRUŽILI AMERIMA, KINA ĆE MORATI DA ODGOVORI NA TEŠKA PITANJA O EPIDEMIJI! Vašington traži i 1.200 milijardi odštete!

Podeli vest

Kina će morati da odgovori na teška pitanja o tome kako se desila epidemija korona virusa i o tome da li je mogla da bude sprečena, izjavio je danas britanski ministar spoljnih poslova Dominik Rab

- Apsolutno postoji potreba da se veoma duboko sagleda epidemija korona virusa, to mora da uradi nauka - rekao je Rab, prenosi Rojters.

Dodao je da je pandemija pokazala vrednost međunarodne saradnje.

Podsetimo, prethodno je spiker Odbora američkog Senata za unutrašnju bezbednost i vladina pitanja Ron Džonson najavio je otvaranje istrage o "poreklu korona virusa i njegovom širenju" i to sa težištem na "ulozi koju su u tome imale Kina i Svetska zdravstvena organizacija".

ZA OVO NEMA OBJAŠNJENJA: Korona desetkovala francuski nosača aviona, 700 MORNARA ZARAŽENO, A SVE VREME SU BILI NA MORU i nisu imali kontakt ni sa kim!

- Gde je sve počelo? Da li je došlo do prenosa "infekcije" sa životinje na životinju? Ili je došlo do "curenja" virusa iz laboratorija u Kini, gde je, na primer, razvoj lekova za druge vrste koronavirusa mogao da bude usklađen sa najboljim ciljevima? Moramo takođe da istražimo koja je uloga SZO bila u skrivanju informacija o pojavi virusa - rekao je Džonson.

UDARNA VEST! ORBAN I MAĐARSKA ŠALJU POMOĆ REPUBLICI SRPSKOJ! Sarajevo na sve načine pokušava da spreči akciju Budimpešte!

Američki senator Lindsi Grejem optužio je Kinu da je odgovorna za umiranje Amerikanaca od korona virusa i rast nezaposlenosti u njegovoj zemlji. On je Fox News rekao da je pandemija počela krivicom kineske vlade i da se svet "suočio već sa trećom bolešću koja dolazi iz Kine", kao i da je Peking dužan da im plati 1.200 milijardi dolara odštete za koronu! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Patka

pre 4 godine

Dobice k***c. A za ostalo ce malo da ih sacekaju

Mapko

pre 4 godine

Neka Ameri, Englezi i EU plate ratnu odstetu Srbiji sto su razorili zemlju, preko 100 do 200 miliardi dolara. Cista Anglosaksonska perfidnost i kvarnost, ima li gore od njih, mogao bih reci da su na stepen degutantnost kao nekada nacisti i Hitlerove Nemacke.

Miroslav BL

pre 4 godine

anglo-saksonska koalicija (NATO) se inace zove cervrti rajh(4.reich)

djovani

pre 4 godine

Udruzili se Braca po Lazi kao 1999 kad su nas bombardovali samo sto im Kina nije mala Srbija.Pa Dokle vise da osvajate svet lazima smirite se Ameri da vas drugi ne smire.

vladimir

pre 4 godine

Da li pokvareni Englezi mogu da odgovore na pitanja : Sta su u radili dva agenta i naučnik iz laboratorije za najopasnije biološke otrove iz Solzberija , u Kini u Vuhanu (direktnim letom) pre izbijanja epidemije Kovid-19. I odgovor na drugo pitanje: Kad će isplatiti ratnu odštetu našoj zemlji zbog genocida ( bombardovanjem suverene države OS uranijumom zabranjenom municijom , najvećim otrovom poznatim čovečanstvu) kao i za žrtve koje su izazvali i one koje će tek doći u narednim godinama zbog OS uranijuma. Posebno pretrpljeni psihološki stres i ostale matrerijalne i nematerijalne štete. Sram ih bilo.

najvece terorirsticke zemlje n

pre 4 godine

optuzuju kinu za ono sto su upravo oni, prije 5-6god proricali da ce se svima nama desit ukljucujuci tu merkelovu i bill gates koji su sve detalje o tom virusu javno pricali prije tih navedenih godina?! kako su oni mogli pogodit prakticki sve sto se do sad desilo a naveli su i ono sto dolazi posle uz napomenu ukoliko taj virus omane, da ce se pojavit drugi -jos gori ! sve su simptome u 100% pogodili- odakle mi to znanje o virusu koji nije postojao osim ako ga nisu sami proizveli i poturili kini jer samo tako se i moze pobjedit kina (vojna opcija otpada !!)

rade

pre 4 godine

Sve mi ovo mirise na novicok i skipalja.Samo se pitam hoce li biti isti eksperti : Irak i oruzje za masovno unistenje,srpski genocid u bosni,Racak, Ruski novicok,Asadovi bojni otrovi..........

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija