• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

19.04.2020

21:30

AKO JE TO NAMERNO UČINJENO, ONI ĆE SE SUOČITI SA  POSLEDICIMA! Donald Tramp preti Kinezima: SPROVODIMO ISTRAGU!

Vesti

AKO JE TO NAMERNO UČINJENO, ONI ĆE SE SUOČITI SA POSLEDICIMA! Donald Tramp preti Kinezima: SPROVODIMO ISTRAGU!

Podeli vest

SAD istražuju izbijanje Kovid-19 u Kini i ukoliko se ispostavi da je ta zemlja svesno dopustila izbijanje epidemije, može očekivati posledice, rekao je američki predsednik Donald Tramp

- Sprovodimo istragu. Videćemo šta će biti. Ako je to namerno učinjeno, treba da snose posledice. Pitanje je da li se radi o grešci, ili su to učinili namerno - reako je Tramp na konferenciji za medije u Vašingtonu.

Prema pisanju agencije „Blumberg“, Republikanska stranka pokušava da okrivi Kinu za izbijanje pandemije virusa korona. Konkretno, kongresmeni iz te stranke pretpostavljaju da je pandemija rezultat neuspešnih eksperimenata, koji su izvođeni u laboratoriji u Vuhanu.

"NIKO NIJE SUROVIJI PREMA PUTINU OD MENE" Tramp se hvalio kako je sačuvao dobre odnose sa Rusijom uprkos sankcijama!

Štaviše, oni su kritikovali i predstavnike Demokratske stranke, koji su stali u zaštitu kineskog naroda i rukovodstva zemlje.

Kako se navodi, Tramp nije precizirao da li je ljut na Kinu, istakavši da postoji razlika između greške i svesnih radnji.

Ministarstvo spoljnih poslova Kine saopštavalo je da je Kina od samog početka zastupala otvoren i odgovoran stav o objavljivanju svih podataka o epidemiji koronavirusne infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dimitri

pre 4 godine

Pa vi ces izmisliti da je 2 miliona amerikanaca umrlo od CORONAVIRUSA samo DUG OD 2 BILIONA DOLARA KOJI DUGUJETE KINI OD OBAVEZNICA OD HARTIJE DA GA NE VRATITE JER VI STE MAJSTORI DA OPTUZITE SVAKU ZEMLJU SAMO DA JE UNISTITE KAO VENECUALSKOG MADURA DA TRGUJE SA DROG DA IRAN IMA ATOMSKU BOMBUDU DA JE GADAFI SRUSIO VAS AVIO SA 200 PUTNIKA DA IRAK IMA BIOLOSKO ORUZJE DA SADAM TROVAO CIVILE U SIRIJU DA RUSILA HOCE DA BACI ATOMSKU BOMBU NA EVROPU DA SE PUTI MESAO U VASE IZBORE SVE JE TO VASA ISTINA A JA STO NEMAM NI OSNOVNU SKOLU SAM SIGURAN DA VI TO RADITE NAMERNO NISU SVI SLEPI KAO VI I VASI PRESEDNICI TO VIDI CEO SVET SAMO STO NEMOGU NISTA DA UCINE PROTIV VAS JER VAS DRZI DOLAR KAO SVETSKA VALUTA

Lala od Banata

pre 4 godine

Americka taktika zastave: Pokazi i optuzi a on neka se brani i dokazuje. Samo ovoga puta su se Ameri zeznuli. U Kini je sve pocelo u decembru-januaru "autori" su mislili da ce sve ostati tamo nisu mislili da moze da dodje i do njih a imali su tri do cetiri meseca da se spreme. Pogresna procena trci svetski rat se ovoga puta vodi i na teritoriji Amerike. ZAO MI JE LJUDI ALI POGRESNA PROCENA. A sto se tice njihovih izbora izmedju goreg biras manje goreg ( svi su slucajevi za arheologiju )

Major

pre 4 godine

Samo ovako bezobrazno neutemeljena pretnja bila bi dovoljan razlog za americke rigorozne sankcije, ako ne i vojnu intervenciju, ukoliko bi to bilo upuceno Americi. Ne znam kuda ovo vodi, jer Tramp je bio opcija onih koji su smatrali da su Demokrate najvece ljudsko zlo na planeti. To su i bili do najnovijih dogadjaja, gde vidimo da je "samo nebo granica" i za zlo!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija