• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2020

11:28

BROJ ŽRTAVA U ŠPANIJI PONOVO U PORASTU! Za jedan dan umrlo 430 osoba

Vesti

BROJ ŽRTAVA U ŠPANIJI PONOVO U PORASTU! Za jedan dan umrlo 430 osoba

Podeli vest

Španija je u proteklih 24 sata zabeležila još 430 žrtava koronavirusa, čime je broj preminulih skočio na 21.282. U ovoj državi zaraženo je 204.178 osoba.

Zemlja je trenutno na drugom mestu u svetu i na prvom mjestu u Evropi po potvrđenim slučajevima, odmah nakon Sjedinjenih američkih država.

Foto: printscreen/worldmeters

Broj smrtnih slučajeva u Španiji, međutim, manji je nego u Italiji, gde je najmanje 24.114 umrlo zbog pandemije. Španija je u protekla 24 sata potvrdila 3.968 novih slučajeva COVID-19, sa 430 novih smrtnih slučajeva, prema zvaničnim podacima.

Istovremeno se najmanje 82.514 ljudi oporavilo od bolesti.
 

SVE O KORONAVIRUSU MOŽETE DA PROČITATE OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija