• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

27.04.2020

14:25

OVO NIKADA RANIJE NIJE VIĐENO! Na kopnu nema mesta za naftu, TANKERI SE GOMILAJU KOD OBALA KALIFORNIJE! (VIDEO)

Vesti

OVO NIKADA RANIJE NIJE VIĐENO! Na kopnu nema mesta za naftu, TANKERI SE GOMILAJU KOD OBALA KALIFORNIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Poslednjih dana pored obala Kalifornije nalazi se nekoliko desetina tankera. Razlog je kriza na naftnom tržištu koja je dovela do toga da u skladištima na kopnu više nema mesta, zbog čega je neophodno angažovati tankere

Američka Obalska straža saopštila je da od prošle nedelje u tu oblast stalno dolaze novi brodovi i da je 23. aprila kod luke Long Bič registrovano 27 tankera.

Kako se navodi u saopštenju, dispečeri u luci i pripadnici vojske prate ovu, kako su je nazvali, jedinstvenu situaciju i osiguravaju bezbednost drugih borodova i zaštitu prirodne sredine.

Američki list "Vol strit žurnal" piše da su skladišta na kopnu prepuna nafte i da više nema mesta. Naime, skladišta širom sveta se brzo pune zbog male tražnje koja je posledica pandemije koronavirusa, prenosi Sputnjik.

PROGALASITE KORONU "ČINOM BOGA"! Evo šta se krije iza neobičnog zahteva guvernera Oklahome Trampu

Ministarstvo energetike SAD saopštilo je prošle nedelje da su američke rezerve nafte dostigle 518,6 miliona barela.

Slična situacija zabeležena je i kod obala Malte i Južne Afrike.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija