• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

27.04.2020

22:28

SANKT PETERBURG BIJE BITKU SA KORONAVIRUSOM! Moguće da će biti zaraženo više miliona ljudi!

Vesti

SANKT PETERBURG BIJE BITKU SA KORONAVIRUSOM! Moguće da će biti zaraženo više miliona ljudi!

Podeli vest

Skoro polovina stanovnika Sankt Peterburga mogla bi biti zaražena koronavirusoms, smatra portparolka glavne uprave Ruske službe za nadzor "Rospotrebnadzor" Elizaveta Skorinjina, pozvavši se na saopštenje glavnog sanitarnog lekara Rusije Ane Popove

Prema rečima Skorinjine, skoro 50 odsto stanovnika su nosioci Kovid-19 koji uopšte nemaju nikakve simptome korone. Ne može se tačno otkriti izvor zaraze. Skorinjina je naglasila da se beleži veliki broj inficiranih u bolnicama. I lekari su mogli da prenose infekciju.

Ona je naglasila da se ova situacija moće popraviti samoizolacijom, smanjenjem broja kontakata.

ZBOG KORONAVIRUSA ODLOŽENA VAKCINA ZA 13 MILIONA LJUDI! SZO: Može da se desi tragedija!

Imajući u vidu da u Sankt Peterburgu živi oko 5 miliona stanovnika, broj potencijalnih nosilaca virusa korone može biti ogroman.

Ranije je bilo objavljeno da su u ruskoj severnoj prestonici od korone umrli 51-godišnji neurohirurg Aleksej Filipov i anesteziolog Sergej Beloščicki.

Do sada je u Rusiji obolelo 87.147 osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija