• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.04.2020

07:24

ZNAM KAKO JE KIM! Donald Tramp otkrio neke informacije o lideru Severne Koreje!

Vesti

ZNAM KAKO JE KIM! Donald Tramp otkrio neke informacije o lideru Severne Koreje!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ima prilično jasnu predstavu o stanju u kojem se nalazi severnokorejski lider Kim Džong Un, ali da o tome trenutno ne može da govori.

- Da, imam prilično jasnu predstavu, ali ne mogu o tome sada da govorim. Samo mu želim sve najbolje - kazao je Tramp novinarima u Beloj kući upitan da komentariše zdravstveno stanje severnokorejskog predsednika.

Kako prenosi Rojters, Tramp je dodao da "zna kako je (Kim) u relativnom smislu".

- Videćemo, verovatno ćete čuti nešto o tome u ne tako dalekoj budućnosti - kazao je američki predsednik


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija