• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.05.2020

14:25

TRI MESECA LUTAO MORIMA ZBOG KORONE! Drama pomorca iz Singapura okončana na Fidžiju!

Vesti

TRI MESECA LUTAO MORIMA ZBOG KORONE! Drama pomorca iz Singapura okončana na Fidžiju!

Podeli vest

Vong Tetčung (59) iz Singapura spašen je i iskrcan na Fidžiju, nakon što je proveo tri meseca na jahti na moru, lutajući od luke do luke, jer su tri države odbile da mu dozvole da se usidri pošto su luke širom sveta zatvorene zbog virusa kovid-19

Tetčung je 2. februara krenuo iz Singapura na krstarenje koje je trebalo da traje tri godine, ali kako je izbila epidemija koronavirusa, pokušao je da se usidri u nekoliko zemalja, ali su ga odbili, prenosi britanski Gardijan.

"Plovio sam ka Papua Novoj Gvineji iz Indonezije jer je vreme bilo ok, ali kada sam došao do granica, one su bile zatvorene i nastavio sam ka Solomonskim ostrvima. Tu je takođe bilo zatvoreno, a tada sam otišao u Tuvalu gde me nisu pustili da uđem, ali su mi dali hranu", rekao je taj moreplovac.

On je do Fidžija stigao 28. aprila, ali pošto je njegova jahta oštećena zbog jakih vetrova, spasili su ga marinci sa Fidžija, a jahta je privedena do luke.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija