• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

05.05.2020

21:24

(VIDEO) TEKSAŠKI RENDŽER UPOZORIO LJUDE NA RASTOJANJE, A ONDA JE USLEDIO BRUTALAN POTEZ! Neposlušni građanin napravio skandal zbog koje će se dugo kajati!

Vesti

(VIDEO) TEKSAŠKI RENDŽER UPOZORIO LJUDE NA RASTOJANJE, A ONDA JE USLEDIO BRUTALAN POTEZ! Neposlušni građanin napravio skandal zbog koje će se dugo kajati!

Podeli vest

Jedan rendžer u Teksasu upozorio je posetioce parka kod jezera Ostin da je potrebno da drže odstojanje jedan od drugog kako bi smanjili mogucnost prenošenja koronavirusa, ali ga je 25-godišnji mladić Brendon Hiks gurnuo u jezero

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se rendžer kako govori posetiocima parka da se raziđu, pošto nisu poštovali fizičku distancu, prenosi CNN.

Međutim, Hiks se zaleteo i gurnuo rendžera u plitku, mutnu vodu, ali je i sam završio u jezeru pošto ga je rendžer u padu povukao za ruku.

VELIKA BRITANIJA PRETEKLA ITALIJU PO BROJU PREMINULIH OD KORONAVIRUSA! Crne brojke tresu ostrvo!


Hiks je potom pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhapšen i suočiće se sa optužbom za pokušaj napada na javnog službenika.



Njegov advokat je izjavio da se Hiks stidi zbog svojih postupaka i da izuzetno poštuje sprovođenje zakona.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija