• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

09.05.2020

07:35

SRBIJO, AKO MORA VAKCINA, ONDA UZMI OVU ŠTO JE PRAVE RUSIJA I KINA! Putin i Si Đinping dogovorili da će zajedno praviti lekove protiv korone!

Vesti

SRBIJO, AKO MORA VAKCINA, ONDA UZMI OVU ŠTO JE PRAVE RUSIJA I KINA! Putin i Si Đinping dogovorili da će zajedno praviti lekove protiv korone!

Podeli vest

Rusija i Kina su izrazile spremnost da zajedno prave vakcinu i lekove protiv virusa korone. Ovo pitanje je bilo tema telefonskog razgovora predsednika Vladimira Putina i Si Đinpinga

- Tokom razgovora lidera dve države potvrđena je "spremnost da se nastavi zajednički rad na pravljenju vakcine i lekova, na konsolidaciju napora međunarodne zajednice za obuzdavanje pandemije i sprečavanje politizacije ove teme - navodi se u saopštenju, objavljenom na sajtu Kremlja.

Tokom razgovora o borbi protiv virusa korone sagovornici su visoko ocenili saradnju između država koje su od početka epidemije se međusobno pomagale.

Političari su razgovarali i o aktuelnim pitanjima daljeg razvoja partnerstva, dogovorili se da nastave kontakte i razmene posete, čim se epidemiološka situacija smiri.

NE VREDI! ŠTA GOD DA URADIMO AMERI NE MOGU SRBIJI DA OPROSTE ŠTO NEĆE DA PRODA RUSIJU I KINU! Vašington zahteva da mu se zakunemo na vernost!

Podsetimo, brojne zemlje, tačnije farmaceutske kompanije, užurbanim tempom rade na izradi vakcine protiv korona-virusa. To je globalna trka za zdravlje - ali i za profit. Ko je prvi napravi imaće neverovatnu zaradu....

Vakcina protiv Covida-19 mogla bi biti spremna najranije do kraja ove godine. 

FINALNI UDAR PEKINGA NA DUBOKU DRŽAVU! KINA LANSIRALA KRIPTO VALUTU DCEP - ovo će promeniti svet, DOLAR NIKAD BLIŽE PROPASTI!

Najveće kontroverze u Svetu izaziva vakcina koju navodno sperma Bil Gejts. On navodno želi da uz pomoć vakcine za koronavirus ispod žita čipuje ljude!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija