• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs/bild.de

09.05.2020

09:12

(VIDEO) OVO JE LJUBAVNO GNEZDO RAZVRATNOG KRALJA I 20 KONKUBINA! Taljandski diktator zakupio ceo sprat u ušuškanom hotelu u Bavarskoj!

Vesti

(VIDEO) OVO JE LJUBAVNO GNEZDO RAZVRATNOG KRALJA I 20 KONKUBINA! Taljandski diktator zakupio ceo sprat u ušuškanom hotelu u Bavarskoj!

Podeli vest

Dok je svet bio na početku pandemije korona virusa, u medijima se pojavila vest o kontroverznom kralju Tajlanda, koji se samoizolovao u luksuznom hotelu u Garmiš-Partenkirhenu, resortu na Alpima, zajedno sa svojim haremom od 20 konkubina sa vojnim činovima

Veruje se da se kralj Maha Vačiralongkorn (67), poznat i kao Rama X, vratio u hotel sa četiri zvezdice u južnoj Nemačkoj nakon kratke posete Tajlandu.

Foto: printskrin Youtube/story-for-u.com

Nemački Bild preneo je da su kralj i njegova pratnja rezervisali ceo četvrti sprat hotela, koji uključuje i "sobu za zadovoljstvo", a ukrašen je "blagom i antikvitetima" sa Tajlanda.

Foto: Reuters/Chaiwat Vajiralongkorn

Njegovi "seksualni vojnici" sastavljeni su kao vojna jedinica koja se zove SAS, poput britanskih specijalnih snaga.

Foto: printskrin Youtube/story-for-u.com

"Grand Hotel Sonnenbichl" u kojem je odseo kralj sa pratnjom nalazi se u Garmiš-Partenkirhenu, skijaškom gradu u blizini austrijske granice, u kojem zbog pandemije nema turista. Na sajtu hotela piše da on "trenutno nije dostupan za rezervacije" zbog pandemije korona virusa, bez spominjanja gosta.

Foto: printskrin Youtube/story-for-u.com

Jedan radnik hotela rekao je kako je osoblju zabranjeno da ide na četvrti sprat na kojem su kralj i njegove gošće postavile kamp.

U hotelu su njegovim konkubinama date vojne oznake sa brojevima kao što su S01 ili S020 i činovi poput majora ili pukovnika. One su takođe dobile počasne titule kao što su "Sirivajirabhakdi" ili "Lepotica koja će biti verna kralju", prenose mediji.

Navodi se da kralj u hotelu ima i "sobu za zadovoljstvo", koja je specijalno postavljena zbog njega.

Reporter Bilda koji je istraživao ovu priču rekao je kako zbog kraljevog diplomatskog imuniteta Nemačka može malo šta da uradi. Kralj većinu vremena provodi izvan Tajlanda, a viđen je i kako vozi bicikl u Švajcarskoj.

Foto: printskrin Youtube/story-for-u.com

Tajlandski stručnjak Endrju Mekgregor Maršal rekao je za Bild kako se na celom spratu nalaze antikviteti i blaga sa Tajlanda.

- Neke konkubine srećne su što su sa njim, nadajući se bogatstvu i uspehu za sebe i svoje porodice. Druge su se pridružile zbog straha od posledica ukoliko odbiju - rekao je on.

Foto: printskrin Youtube/story-for-u.com

Za sada nije poznato koliko dugo će kralj biti u Nemačkoj, a Bavarija planira da krajem meseca ponovo otvori hotele za turiste. Poznato je da se bar jednom vratio na Tajland sa aerodroma u Minhenu, a prošle nedelje je viđen da pregleda zaštitnu opremu u Bangkoku.

Tamo je boravio kratko, nakon čega se ponovo vratio u Nemačku.

Tajland je od marta u blokadi zbog koronavirusa, a za sada ima 2.992 pozitivna slučaja i 55 smrtnih slučajeva od nove bolesti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija