• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sata.hr

14.05.2020

15:13

TINEJDŽERKA SE PROBUDILA I USRED NOĆI UGLEDALA MUŠKARCA PORED KREVETA! Šunjao se po sobama, pobegao pre dolaska policije (VIDEO)

Vesti

TINEJDŽERKA SE PROBUDILA I USRED NOĆI UGLEDALA MUŠKARCA PORED KREVETA! Šunjao se po sobama, pobegao pre dolaska policije (VIDEO)

Podeli vest

Petnaestogodišnjakinja iz Kanzasa izbezumila se od straha kada se u toku noći probudila i pored svog kreveta ugledala provalnika

- Kad sam otvorila oči, imala sam osećaj kao da se radi o sceni u filmu. Uplašilo me to, činjenica da neko stoji nad tobom i gleda te dok spavaš, a toga nisi svestan - ispričala je Anijah Robinson (15) iz Vičite u saveznoj državi Kansas za lokalnu stanicu KAKE.com.

U petak oko 2.30 ujutro, neko je provalio u njenu kuću. Na kameri se vidi kako provalnik stoji iznad usnule tinejdžerke. Pre toga se šuljao po kući i bio je i u drugim sobama. Ništa nije ukrao.

- Uletela mi je u sobu, plakala je i vrištala: 'Mama, mama, neko je u kući'- ispričala je majka Endžel koja je odmah potrčala po dvogodišnju ćerku u drugu sobu.

Sve tri zatvorile su se u sobu. Endžel je potom nazvala svoju majku Karol Robinson, Anijahinu baku.

- Rekla mi je: 'Mama, neko nam je u kući'. Pitala sam je: 'Sad, ovog trena?'. Rekla sam da odmah dolazim. Nikakvo oružje mi nije trebalo, samo sam razmišljala da će neko dobiti dobre batine" -ispričala je Karol.

Provalnik je pobegao pre njenog dolaska, kao i pre policije.

- Što je još strašnije, ništa nije ukrao. Ne znamo zašto je bio u kući - dodala je Endžel, koja se nada da će policija uz pomoć video snimka pronaći provalnika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija