• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Magazin.novosti

16.05.2020

17:53

PUTINU KADA JE TEŠKO ON KORISTI JEDNU POSEBNU NAMIRNICU! Ovo su nepoznate ČINJENICE o ruskom predsedniku: Dan počinje u bazenu, a EVO ČIME GA ZAVRŠAVA!

Vesti

PUTINU KADA JE TEŠKO ON KORISTI JEDNU POSEBNU NAMIRNICU! Ovo su nepoznate ČINJENICE o ruskom predsedniku: Dan počinje u bazenu, a EVO ČIME GA ZAVRŠAVA!

Podeli vest

Ruski predsednik pije zeleni čaj, jede povrće i sir, a kada ga čeka težak dan, Vladimir Vladimirovič Putin doručkuje prepeličja jaja. Daje prednost ribi u odnosu na meso

Najmoćniji lider sveta doručkuje kao car, ruča kao kralj i večera kao sluga. Naime, doručak mu je obilan, za ručak voli ribu i povrće, a obično večera samo kefir.

Hrani se zdravo i dan počinje u bazenu posle čega sledi obilan doručak. Putin uživa u ruskoj kuhinji i na tanjiru se retko mogu naći internacionalni specijaliteti.

Foto: priuntskrin Youtube/RT

Naime, nikada ne pije kafu, već se budi uz zeleni čaj. Pije i voćne sokove, a od jeseni do proleća pije đus od cvekle i malo rena. To je odličan izbor, jer cvekla sadrži najširu lepezu vitamina i minerala, a autohtona je ruska biljka. Ren, očigledno, uzima zbog jačanja imuniteta i disajnih organa.

Najčešće, ipak, doručkuje ovsenu kašu, čime unosi deset magičnih vitamina, a odlična je i za održavanje telesne težine.

Foto: AP/Photo

Redovno jede i omlet uz mladi (švapski) sir sa medom, što je dobra odluka jer ima vrla malo kalorija i mnogo proteina. Kada ima težak dan jede prepeličja jaja, a prema pojednim izvorima pije ih žive, dok prema drugima - jede ih kuvana.

Vladimir Vladimirovič svuda ističe da obožava povrće, kao što su paradajz i krastavac, kao i da bi uvek dao prednost ribi u odnosu na meso, što je karakteristika većine Rusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija