• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs

20.05.2020

09:28

OVAJ SNIMAK JE DOKAZ! Olimpijske igre u Londonu pre 8 godina NAJAVILE KORONU! Da li su hteli da nam PROGRAMIRAJU SVEST ZA ONO ŠTO NAS ČEKA?!

Vesti

OVAJ SNIMAK JE DOKAZ! Olimpijske igre u Londonu pre 8 godina NAJAVILE KORONU! Da li su hteli da nam PROGRAMIRAJU SVEST ZA ONO ŠTO NAS ČEKA?!

Podeli vest

Snimak ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. postao je ponovo popularan - iz potpuno bizarnog razloga

Segment otvaranja podseća na ono što se danas dešava - više od 300 bolničkih kreveta u hali, tu su i medicinske sestre koje igraju, ali i - čudovišta

Sablasno

Čitava ceremonija deluje kao kovid bolnica, pa mnogi misle da je to bilo programiranje svesti.

Naime, deo "predstave" neprijatno podseća na ono što se upravo dešava - pandemiju. Sve se može pogledati na "Jutjubu", a segment počinje prizorom koje neke podseća upravo na sliku "popularnog" virusa, a zatim se ocrtava reč "GOSH" (bog), koja se preobražava u "NTH" (Britanska zdravstvena služba, osnovana u Londonu 1948). To je i bio cilj predstave - da promoviše zdravstvo, a posebno brigu za najmlađe, odnosno bolnicu "Grit ormond strit", u kojoj se leče deca.

Foto: AP Photo

Međutim, prizor je prilično bizaran, jer već u sledećoj sceni shvatate da je logo bolnice - dete sa osmehom i suzama - zapravo sastavljen od bolničkih kreveta. Da ne znamo o čemu se radi, pomislili bismo da je u pitanju neka od privremenih bolnica kakve se formiraju u halama širom sveta.

Deca leže u krevetima, a medicinske sestre i lekari igraju oko njih (baš na onaj način na koji danas "razbijaju muku"). Učestvovalo je 600 plesača, svi zaposleni u NTH, i 1200 volontera iz britanskih bolnica, koji su izveli "igrokaz" zajedno sa decom i - 320 bolničkih kreveta. Mališani zajedno sa medicinskim sestrama čitaju knjige, a onda se pojavljuju strašna stvorenja iz engleskih bajki,poput, Kapetan Kuk, Zlica od Opaka, i crna čudovišta. Glavni "zlikovac" je tu, nadnet nad uplašenom decom.

Foto: AP Photo

Za to vreme "medicinari" prave pokrete poput robotskih, sve dok u jednom trenutku ne odluče da oteraju stvorenja. Na kraju se pojavljuju 32 žene koje su glumile Meri Popins, naravno, sa kišobranima, i sve postaje - lep kraj zastrašujuće bajke. Deca skaču po jarko osvetljenim krevetima - trambolinama, a u finišu se pojavljuje bleda, džinovska glava bebe u središtu londonske Arene.

Foto: AP Photo

Neki tvrde da je ceremonija zapravo bila u službi takozvanog prediktivnog programiranja - navikavanja podsvesti na ono što će tek doći i upozoravaju na loše namere organizatora i kreatora događaja. Mi ne znamo da li je to tačno, ali - zaista deluje sablasno.

Pritom, jedan od stadiona napravljen za OI u Londonu neodoljivo podseća na zaštitnu masku, zar ne? Slučajno?

Foto: AP Photo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O TESTIRANJU NA KORONU NA LIČNI ZAHTEV! Na koji račun se uplaćuje novac, GDE TREBA DA SE IDE I KADA SE DOBIJA REZULTAT
Društvo

(VIDEO) SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O TESTIRANJU NA KORONU NA LIČNI ZAHTEV! Na koji račun se uplaćuje novac, GDE TREBA DA SE IDE I KADA SE DOBIJA REZULTAT

Direktorka Fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić rekla je za RTS da je postupak jednostavan kada je u pitanju testiranje građana na lični zahtev. Građani će moći da uplate novac na jedinstveni račun koji će biti od danas posle podne na sajtu covid19, nakon uplate mogu da odu u bilo koji institut, zavod za javno zdravlje ili eventualno u dom zdravlja.

20.05.2020

09:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija