• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/nezavisne.com

23.05.2020

10:44

(VIDEO) Radimir stao iza ministarke, a o onome što je uradio pred kamerama BRUJI REGION

Vesti

(VIDEO) Radimir stao iza ministarke, a o onome što je uradio pred kamerama BRUJI REGION

Podeli vest

Kamere nekoliko hrvatskih televizija zabeležile su nesvakidašnju pojavu za vreme konferencije za medije koju je u petak na gradilištu u Sv. Iliji gde će u budućnosti niknuti Osnovna škola "Vladimir Nazor"

Dok je ministrarka nauke i obrazovanja Blaženka Divjak komentarisala preporuke da deca od 1. do 4. razreda u ponedeljak, 25. maja, treba da se vrate na nastavu u školama, varaždinski župan Radimir Čačić je stajao iza nje i pravio grimase.

"Škola je otvorena za sve i svi treba da odu u školu i to je jasna poruka od samoga početka", rekla je Divjak.

"Ali, jednako tako sam rekla da ovo nije redovna situacija. Vi još danas ne znate hoće li se škole na Braču otvoriti, ne znate jesu li osnivači osigurali prevoz za sve učenike skladno epidemiološkim merama. Takve informacije imamo. Imate roditelje koji su se izmestili, koji više nisu u Zagrebu zbog potresa. Kuda će oni poslati svoju decu? Moraju to rešiti", govorila je Divjak, a Čačić se smejao, klimao glavom i kolutao očima.

 

 

Varaždinski župan je potom iz sakoa izvadio olovku i nešto zapisao na svoj dlan. Divjak je za to vreme objašnjavala zašto u škole ne mogu da se vrate svi učenici. Čačiću je u jednom trenutku prišla jedna žena i nešto mu rekla, na šta je on isplazio jezik te mlatarao dlanovima kao krilima. Divjak se na kraju svog objašnjenja rekla da se izvinjava Čačiću jer je morao "malo da čeka" da bi stao pred mikrofone medije.

 

 

 

 

Čačića je čekanje vidno naživciralo jer je pre samog prilaska mikrofonima nešto promrmljao sebi u bradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Papundek

pre 3 godine

Sta drugo ocekivati od ljudske sirovine i politickog otpada.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija